CECA SE NE ODBIJA: Nemanja bi se ljubio sa bivšom zbog nje!

Ultimatum

CECA SE NE ODBIJA: Nemanja bi se ljubio sa bivšom zbog nje!

Stars -
Pevač je odgovarao na škakljiva pitanja u jednoj radijskoj emisiji, kad mu je slušalac postavio pitanje da li bi se ljubio sa bovšom devpjkom Draganom, aklo bu Ceca snimila spot sa njim

Pevač Nemanja Stevanović je izjavio da bi se čak ljubio sa bivšom devojkom, ako bi mu to obezbedilo duet sa Cecom Ražnatović.

On je u radio emisiji, u delu koji je bio predviđen za škakljiva pitanja slušalaca, strpljivo odgovarao. Bio je na teškim mukama odgovarajući na pitanja bez cenzure.

Možda bi taj deo Nemanji lakše pao da nije bio u vezi sa njegovim bivšim devojkama. Na pitanje da li bi snimio duet sa Milenom Ćeranić, sa kojom je bio u vezi, Nemanja je odgovorio da nema potrebe.

"Mislim da nema potrebe, zaista", bio je kratak Nemanja. Voditelj se umešao sa konstatacijom da bi pesma bila hit.

"Verovatno, ali dovoljno je bilo", rekao je Stevanović. I taman kada je pomislio da je najgore pitanje prošlo, usledio je ponovni šok.

Gledalac koji je postavio pitanje da li bi snimio duet sa Cecom Ražnatović, ali pod uslovom da mora da se u spotu ljubi sa bivšom devojkom balerinom Draganom Milošević, Nemanja je rekao "Zavisi od scenarija, ali Ceca je Ceca. Ona se ne odbija, tako da bi snimio duet i radio sve što treba u spotu", rekao je Nemanja kroz osmeh.

Gostujući u emisiji "Jutro sa Marijom i Duletom" na Pingvin Radiju, Nemanja je premijerno izveo deo svoje nove pesme "Ti Prelepa Ženo" sa kojom će se predstaviti na Radijskom festivalu.

.

http://www.youtube.com/watch?v=mxU1L-Ku6gw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track