CECA ZAPALILA ŠUMADIJU: Spektakl u Kragujevcu pred 20.000 ljudi!

Koncert za pamćenje

CECA ZAPALILA ŠUMADIJU: Spektakl u Kragujevcu pred 20.000 ljudi!

Stars -
Stadion Čika Dača bio je ispunjen do poslednjeg mesta, a publika je horski pevala sa Cecom svaku pesmu

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović zapalila je Kragujevac. Stadion Čika Dača bio je ispunjen do poslednjeg mesta, a publika je horski pevala sa pevačicom i skandira "Ceco mi te volimo".

Naime, Ceca je neprestano pevala više od dva i po sata, ređajući hitove "Pusti me da raskinem s njom", "Lepotan", "Maskarada", "Tačno je", "Dragane moj", "5 minuta", "Brat", kao i mnoge druge.

Za kraj je otpevala "Da li to ljubav pravi od nas slabiće" i pozdravila publiku rečima: "Hvala vam na svemu, puno vas volim".

Na osnovu prodatih karata, prognoziralo se da će na koncertu biti između 15.000 i 20.000 ljudi, a s obzirom na to da je stadion do poslednjeg mesta bio ispunjen, verujemo da je upravo toliko ljudi bilo na koncertu.. Pevačica je poznata po svojim spektakularnim koncertima te je isti slučaj bio i sa večerašnjim.

Kako saznajemo, samo zbog naše najveće zvezde svlačionica je preuređena u sobu s garniturom, ogledalom i stolom za šminkanje!

"Ceca je od organizatora tražila samo voće i vodu, ali oni se trude da joj maksimalno ugode. Nabavili su i spektakularan vatromet, sve će biti na visokom nivou", kaže naš izvor.

http://www.youtube.com/watch?v=aHEcB-MJnYM

23.41 - Ceca je za kraj otpevala "Da li to ljubav pravi od nas slabiće" i pozdravila publiku.

23.34 - Ceca se našalila sa publikom i rekla "To bi bilo sve od mene" i odmah je krenuo vrisak, a onda je zapevala baladu "Kuda idu izgubljene devojke"

23.31 - Atmosfera se zagrejala, publika već oko dva sata peva zajedno sa pevačicom. Očigledno je da su Cecine nove pesme odlično prihvaćene, pa tako i jedna od najpopularnijih sa novog albuma "Ime i prezime".

23.02 - "Ovu pesmu snimila sam sa svojih 15 godina i znam da ćemo je pevati zajedno", rekla je Ceca i zapevala pesmu "Lepotan"

22.51 - Nakon pesme "Pazi s kime spavaš", za koju je pevačica rekla da je "preteća", Ceca je najavila jednu veselu i zapevala "Dragane moj".

22.37 - "Devojke su poludele za ovom pesmom, stvarno je potpuni hit", rekla je Ceca i zapevala "pusti me da raskinem sa njom".

22.30 - Ceca je zapevala "Tačno je", a publika kao da je samo ovu pesmu čekala.

22.20 - Ceca je publici poručila da se vežu jer poleću i zapevala prve reči pesme "Kad bi bio ranjen", a zatim je publika nastavila.

22.13 - Pevačica je pozvala publiku da izvadi telefone i upaljače, da zasija Kragujevac, kako kaže, i zapevala "Maskaradu".

22.03 - Pevačica je pitala publiku koliko ima devojaka koje su zaljubljene u svoje najbolje drugove i zapevala pesmu "Brat". Publika oduševljeno peva zajedno sa Cecom.

21.56 - Ceca je najavila jednu tužnu baladu, dok se iz publike čulo "Ceco mi te volimo", pevačica je uzvratila istom merom. Trenutno peva pesmu "Doktor".

21.52 - Publika oduševljeno peva sa Cecom pesmu "5 minuta"

http://www.youtube.com/watch?v=31Gh5PVd4lc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track