SLOMLJENA: Snežana Đurišić umalo zaplakala dok je pričala o mužu!

Ide dalje

SLOMLJENA: Snežana Đurišić umalo zaplakala dok je pričala o mužu!

Stars -
Slobodan je u Beču imao infarkt, za šta je Snežana saznala usred nastupa. Naime, on je Snežanu i Darka Lazića dovezao do mesta u kojem je trebalo da nastupe, a na putu ka hotelu desila se ova nesreća

Pevačica Snežana Đurišić umalo je zaplakala kada je pričala o smrti muža Slobodana Gvozdenovića.

"Nisam dobro, ali sam mnogo bolje", rekla je pevačica Snežana Đurišić u emisiji "Magazin In", a odgovor se odnosio na činjenicu da je Snežani nedavno preminuo muž Slobodan Gvozdenović.

Slobodan je u Beču imao infarkt, za šta je Snežana saznala usred nastupa. Naime, on je Snežanu i Darka Lazića dovezao do mesta u kojem je trebalo da nastupe, a na putu ka hotelu desila se ova nesreća.

"Nisam srećna jer je otišao neko sa kim sam mislila da ću još malo poživeti! Sve više smo se voleli i bili sve vezaniji jedno za drugo! Nikada se naš odnos nije poljuljao, pa čak ni kad smo imali samo 500 dinara!", sa suzama u očima kazala je Snežana Đurišić.

"Falio mi je svaki put kad nismo bili zajedno u krevetu... Vrlo mi nedostaje, ali dobro. Tu su mi deca koja mi pomažu... Posao, prijatelji... Da se živi - mora se. Čvrsta vera, vreme... Eto. Šta drugo da se kaže", završila je pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja