AFERA KONZERVA: Mića i Zorica napali Jelenu zbog tunjevine

Napeto na Farmi

AFERA KONZERVA: Mića i Zorica napali Jelenu zbog tunjevine

Stars -
Jelena Golubović je ukrala Mićinu konzervu ribe, a Zorica Marković I lepi Mića su je napali da je najveći ološ na imanju

Cela farma protiv Jelene Golubović. Rediteljka i glumica zamerila se skoro svim farmerima na imanju zbog izbegavanja da radi i upadala u reč dok drugi pričaju. Poslednjih dana farmeri polako gube živce pa je prvo Vajs polio kafom, a onda su je svi napali da je ukrala konzervu ribe. Naime, rediteljka je ostalim farmerima saopštila da je vegetarijanka, a naveče su je svi učesnici napali da je ona ukrala konzervu ribe i to Mićinu tunjevinu. Zorica Marković i Mića su prednjačili u napadima, a između ostalog, rekli su joj da je luda i pijana. Lepi Mića je čak rekao da je ološ veliki, a Zorica ju je izbacivala napolje iz kuće."Ti si ludača i veliki ološ. Ti si ljudski otpad", vikao je Lepi Mića."Napolje s tom konzervom", prišla joj Zorica, ali joj je Jelena odbrusila da neće. Na to joj je Zorica rekla da bar ućuti, ali reditelja je u svom stili nastavila da joj nije jasna drama zbog jedne konzerve i da će mu vratiti konzervu.

"Budaletina koja traži samo da nekoga provocira. Nju treba napadati maksimalno. Ona je bezobrazna, provokator" Svaki dan se sa 10 ljudi posvađa", i danas je Lepi Mića poričao o Jeleni Golubović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track