FARMA 19. DAN Zorica ne bira reči da uništi Jelenu!

Žuta minuta

FARMA 19. DAN Zorica ne bira reči da uništi Jelenu!

Stars -
Ćuti, Jelena, više. Celi dan ćutim i trpim te i sada ponovo ne daš da progovorim. Ne mogu više da te trpim. Kravo jedna, vikala je folkerka

Zorica Marković izgubila je živce i nasrnula je na Jelenu Golubović, polila je vodom i uputila joj salvu uvreda.Folkerka je, pošto ju je rediteljka prekinula dok je govorila, napala da je nenormalna i da se od nje ne može doći do reči. "Ućuti, Jelena, više. Celi dan ćutim i trpim te i sada ponovo ne daš da progovorim. Ne mogu više da te trpim. Kravo jedna. Ovde si došla i maltretiraš ljude koji imaju, karijere, imaju ime i prezime, a ko si ti. Nisam čula za tebe dok nisam ušla na farmu", vikala je Zorica, dok je Jelena mirno slušala uvrede.

"Ja sam niko i ništa", odgovorila je rediteljka.

"U pravu su, ti si niko i ništa. Lepo si rekla. Krmačo, ućuti već jednom. Kakva si ti intelektualac, a pišeš na papiru za meso. Ti nas ovde maltretiraš sve redom i manipulišeš sa nama. Krmačo jedna. Ludačo", vikala je Zorica, a budući da je Jelena ignorisala, prišla joj i polila je vodom.

"Ovo polivanje ću da tretiram kao fizički napad. Tužiću vas", mirno je rekla Jelena, a Zorica je i dalje nastavila da je pogrdno naziva.

Jelena nije samo izludela Zoricu, već i ostale ukućane pa se Crni, kako je rekao, jedva jutros suzdržao da je ne polije kofom vode jer nije zatvarala usta dok je pio kafu.

17.24 - Jelena Golubović već pola sata drži predavanja Čupi dok on radi

"Divna je jedini moj neprijatelj ovde, ona kaže da sam ja prljava i da se ne kupam, a ti baš od nje ne tražiš da ti iseče hleb", rekla je Jelena. Čupo je rekao da Divna ima ćerku Jelenu i da bi mogao da je upozna.

"Nije valjda da ti se sviđa Karleuša. Samo mi još to reci i onda smo ti i ja završili", rekla je rediteljka.

"Niko mi se ne sviđa, samo ti", odgovorio je Čupo. Jelena je bila zadovoljna odgovorom, ali je i dalje nastavila da mu priča.

"Onda sa Divnom nema više priče i razmenjivanja brojeva, viđanja posle rijalitija, samo koliko moraš", bila je oštra Jelena, a Čupa je naravno pristao na to.

16.49 - Farmeri su napali Jelenu Golubović zato što je uzela konzervu iz ostave.

Naime, Sara je napala Jelenu da jede krišom iz ostave, a da se pretvara da ne jede.

"Jede ona non-stop, samo se pretvara da ne jede. Ne zna ništa da spremi i mrzi je da se pomeri zato i jede konzerve", rekla je Sara.

Jelena je uzela konzervu ribe iz ostave, a farmeri su je zbog toga napali.

"Zašto nisi jela pirinač", pitala ju je Suzana Perović, a rediteljka je odgovorila da joj je Zorica rekla ga je Divna kuvala.

"Nije Divna kuvala, trebalo je mene da pitaš, ja sam kuvala", rekla je Suzana.

Lepi Mića je objašnjavao rediteljki da ne sme da uzima konzerve iz ostave bez pitanja. "Pojela si i sutra nećeš imati, moraš da pitaš, ne smeš samo da dođeš i da uzmeš"

Miki Đuričić rekao je da će izdržati sa njom jer u nedelju ona ide.

"U nedelju će te narod izbaciti. Oni ne mogu očima da te vide", rekao je Miki

16.06 - Proka je došao da obiđe imanje i zatekao gazdaricu Jelenu kako spava.

Proka kritikuje farmere kako đubre nisu pomerili, ogradu nisu završili, jedino je štala u redu.

"Imate li neki sud da je čist? Koliko ja vidim ovde nema ništa. Donesite mi da probam džam", rekao je Proka, a zatim i probao džem koji mu se prilično dopao, pa ga je ocenio čistom desetkom.

Farmerima su stigle ovce, a Proka je prilično ljut.

"Kad vam dam zadatak mora da se uradi pa onda da se spava. Zatekao sam vas deset kako spavate", vikao je Proka i objašnjavao kako da paze na ovce. On je rekao Mikiju da ga je pohvalio za džem: "Miki ti si postao ženski petko, samo kuvaš, ali džem ti je dobar", rekao je Proka.

11.30 - Jutro je pametnije od noći, pa se Zorica Marković izvinila Jeleni Golubović jer ju je napala, izvređala i polila vode.

"Jelana, sve najbolje sam pročala o tebe, ali molila sam te da me ne prekidaš. Juče sam pala sa nogu, a ti ideš za mnom i spominješ scenario, a ja ne mugu ništa da ti kažem. Kada sam htela da kažem da prave lakrdiju od predstave, ti mi upadaš u reć", pravdala se Zorica. "Ti mene samo vređaš", rekla je Jelena.

"Ti si hit napolju i ja te poštujem. Ti manipulišeš sa 24 čoveka ovde, ali nemoj sa mnom. Ja imam malo strpljenja, ono što sam te polila vodom to je bilo upozorenje da sam sa strpljenjem pred kraj", rekla je Zorica, a onda su se poljubile i pomirile.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja