FARMA PREGLED: Miki Džidži poklonio cvet!

Zaljubio se

FARMA PREGLED: Miki Džidži poklonio cvet!

Stars -
Miki je rešio da bude pomalo romantičan, pa je Džidži poklonio cvet. Pevačica se obradovala, pa je i zapevala

Džidža i Miki su komentarisali Zoričin odnos prema ljudima i zajedno konstatovali da je idiot. Miki se u tom trenutku raznežio i poklonio Džidži cvet.

Pevačica smatra da je Zoričino ponašanje takvo da ima potrebu da svima glumi mamu i da bude glavna. Miki je zaključio da je Zorica "idiot".

Miki je rešio da bude pomalo romantičan, pa je Džidži poklonio cvet. Pevačica se obradovala, pa je i zapevala. Ona mu je ispričala i kako je zamolila Šekija da joj pomogne u muži krave.

Šeki je pristao, međutim nije uspeo da izdrži dugo. Džidža je sa njim podelila svoje mišljenje o Svetlani. Sumnja da, i pored svih muških takmičara, ona ima ubedljivo najsmrdljivije noge.

FARMU UŽIVO MOŽETE PRATITI OVDE.

22.01 - Farmeri su odlučili da najviše jede Marko Vukotić i on će dobiti nagradu.

21.46 - Ognjen je na imanju. On je postavio farmerima pitanje ko najviše jede na farmi.

Edin je rekao da je to Marko Vukotić, Simonida se složila sa njim, dok je Ivan Marinkovič rekao Marko Vanila.

Zuzi: "Ja se dvoumim između dva Marka, ali ipak ću dati prednost Marku Vukoti".

Miki: "Ja ne volim da gledam ljudima u tanjir, ali mislim da je to Boris, znam kad kuvam on stalno dolazi da pita da li je gotovo".

Džidža: "Ja sam ubila dva dana sa džemom, ali ipak mislim da je to Boris"

Mis Svetlana: "Ja još nisam srela osobu koja toliko šećeri sve , a tako dobro izgleda. To je Katarina Grujić".

Boris se složio sa Svetlanom da Katarina najviše jede, dok je Kaća rekla Boris.

Divna je rekla da ne gleda. "Ja se sklonim uvek, idem da zapalim ili slično, ali neka bude Marko Vukotić".

Marko Vanila: "Nikad ne odbijam hranu, ako može da se uzme dva tanjira, uzeću, ali eto neka bude Marko".

Zorica: "Ja ujutro moram nešto da pojedem i moram uvek nešto da gricnem, zbog terapije. Mislim da najviše jedu Boris, Marko, ali ubedljivo najviše Crni. On se uvek snađe da uzme najbolje porcije za sebe".

Crni: "Marko Vanila voli repetu, ali volim i ja, pa ću staviti sebe da najviše jedem".

Jelena Golubović: "Ja sam ovde najnekompetentnija da kažem ko ovde jede. Kad krene svađa oko hrane ja izađem. Ali sudeći po izgledu oni koji kuvaju, znači Divna ili Miki".

20.58 Sara je objašnjavala Ivanu zbog čega je poželela da prekinu svaki kontakt. "Ja sa tobom nisa mogla da ostvarim neki balans", a Ivan je klimao glavom.

Trajanovićeva se iznervirala i krenula da viče. "Ili ostani đubre do kraja, ili ćeš sutra opet da dođeš kod mene i pitaš što sam ljuta."

"Neću više da savetujem Saru kao drug, jer se potpuno pogubila u svom mišljenju, stalno ga menja", rekao je Ivan.

Sara: "Bez obzira šta ko radi, svima je potrebna hrana, ali pošto moram jednog da izaberem neka bude Boris"

20.53 Marko Vanila i Sara su razgovarali o njoj i Ivanu.

"Ako ti meni želiš da ispričaš nešto, to je kao da si otišla u crkvu. Ja vidim neke stvari. I mogao sam njemu u inat da krenem u akciju kako znam i da te muvam", rekao je Marko Sari.

Sara je konstatovala da neki nisu zanimljivi i da koriste svaku priliku da kradu njima slavu. "Oni najtiši su nagori. Videćeš."

20.46 Jelena Golubović je sa farmerima pričala o Ivanu i njegovom odnosu sa bivšom ženom Gocom Tržan.

"Ne znam zašto se Goca za njega udala. Ja sam mu odmah rekla da je njemu mnogo teško. Ujutru mrzi sebe, uveče sve ostale.", rekla je Jelena i dodala da se on smuvao sa Sarom iz revolta prema Goci.

Rediteljka je zaključila da je on izgubio nešto vredno, i da je na Farmu došao kako bi se smuvao sa bilo kojoj lepom devojkom.

Jelena je dodala i da je Ivan sve startovao sve žene u kući, ali da mu je ona jasno stavila do znanja da nije zainteresovana.

"Ja sam njemu odmah rekla da je meni Goca super. Temperamentna, vesela... Kod mene Ivan nije imao šanse", ubeđeno je pričala rediteljka.

20.42 Čupo i Jelena su se vatali u kuhinji

Pevač je pričao sa Jelenom, i u jednom momentu je uhvatio za grudi, a Jelena nije reagovala. Njih dvoje su pričali o tome kako bi ona da je ispala, postavila Čupu za gazdu. Ona je rekla da joj je bilo drago što su je podržale Romana i Zorica, a da su ostali poludeli kad su videli da se vratila.

"Ti piješ preparat za potenciju od ranog jutra!", rekla je jedva Divna kroz smeh, a Suzana je konstatovala da je to ista trenerka kao i prošli put. Njih dve su prošli put primetile da se Miki uzbudio i to na sastanku.

Miki se pravdao da je takva trenerka i morao je da izađe napolje jer mu je bilo neprijatno.

Trajanovićeva je tražila od Ivana da joj kaže šta je to pričao o njoj i Akiju. "Ti si dečko loš igrač, to je bila tvoja priča. Mi imamo dogovor, i nećemo više da pričamo uopšte.", rekla je Sara Ivanu, a on je rekao da je voli. "Da, ja sam loš igrač, a ti si super. Važi."

"Ti si folirant i ti si se sve vreme folirala.", rekao je Ivan Sari, a ona je zahtevala da joj on kaže nešto što je hteo. "Je l' ti shvataš šta si uradio uopšte?", pitala je Sara, dok je on samo posmatrao.

Ivan je poželeo da je poljubi, ali ona je bila jasna i odbila je.

20.26 Sara je pričala kako je videla Jelenu Golubović da vrši nuždu između dva WC.

Edin, Sara, Divna i Vajs nisu mogli da veruju da ona stvarno vrši tamo nuždu. Vajs je vikao "Kulturo Srbije!" Sara je objasnila da je namerno stajala blizu WC da vidi da li će Jelena odustati od svoje odluke, ali ona je samo otvorila vrata poljskog WC da bi se zaklonila.

"Zorka, ja možda izgledam glupo, ali nisam glupa. Ja kad sam se otkrila malo, videla sam da si držala kokošku i znala sam da ćeš mi staviti u krevet.", rekla je Divna dok se Zorica branila i lagala da nije stavila kokošku u krevet.

Divna je rekla Edinu da ne može da veruje da je on učestvovao u "aferi kokoška". Odbojkaš se branio da je samo posmatrao, ali da nije on ubacio.

"Edin je tako šarmantan i simpatičan da može i petla da ubaci ako hoće", izjavila je Divna.

20.07 Mića se bunio jer svi Farmeri optužuju Jelenu Golubović za sve, a ona je u izolaciji.

"Nemojte njoj više marketing da pravite, doke tako?!", vikao je Lepi Mića na Crnog. "Žena te vadila iz blata, ti si dupljak najveći", nastavio je Mića, dok mu je Crni rekao da je bolestan i živčan.

Mića je rekao da je Zorica za njega veliki čovek, a Crni ga je napadao jer mu je Jelena opsovala ćerku, a on je brani.

"Za vas je Golubovićka gospođa! Za sve!", vikao je Mića na Crnog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track