CECA VOLI STRASTVENO I GINE ZA PARTNERA: Pevačica otkrila ko je njen idealan muškarac
Foto: Printskrin

Pevačica progovorila o ljubavnom životu

CECA VOLI STRASTVENO I GINE ZA PARTNERA: Pevačica otkrila ko je njen idealan muškarac

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović je već dugo jedna od najpoželjnijih žena na estradi, a njen ljubavni život je uvek pod lupom medija. Pevačica priznaje da joj nekad ne prija velika pažnja, pogotovo kada je reč o njenoj porodici pre svega deci, ali i o ljubavnom partneru.

"Imam potrebu i ime svih javnih ljudi, da kažem nešto: i mi imamo život i naša deca su kao svi ljudi, naše porodice se ne cene tako, svi mi plačemo kada pročitamo grozote zbog toga moja deca su patila. Moja deca plaćaju cenu izbora moje profesije", započela je Ceca i dodala:"Nisam postala imuna, onog momenta kada postanem imuna, znači da sa mnom nešto nije u redu, da više nisam čovek, a ja sa trudim da budem kao i svi od krvi i mesa i da reagujem i kao majka, ćerka sestra..." ispričala je popularna pevačica a onda je progovorila o svom ljubavnom životu."17 godina sam udovica, ni sa kim nisam započinjala život, ali to ne znači da nisam imala veze. Ja sam slobodna žena, ali ne želim da se time drugi bave. Sa kime ću biti to čuvam samo za sebe", priznala je Ražnatovićeva i otkrila koliko su trajale njene veze.

"Imala sam veze, neke su trajale duže neke kraće. Ono što sam htela da predstavim, ja sam predstavila", rekla je Ceca a onda ispričala kako treba da izgleda njen muškarac.

"Predivni. Boja kose me ne zanima, mora da ima predivne ruke, tbušnajke. Volim to zategnuto, fino, lepo... šalu na stranu, što se toga tiče, ovako je bilo kada sam imala 20 godina. Iz ličnog iskustva, shvatila sam da kod muškarca najviše volim način koji me voli. O ukusima ne treba raspravljati. Dajem se cela, strastveno, ginem," priznala je Ceca u emisiji Ami Dži.

Što se tiče njene deca od njih nikada nije krila veze.

"Svi u porodici smo otvorenih karata. Sa decom pričam otvoreno i kada su njihove veze u pitanju i kada sam ja u pitanju. Nikada nisam imala problem, uvek su forsirali tu stvar, da ja nebudem sama. Naravno da bi ih pitala šta misle, to mi je bitno, taj odnos ali i ja komentarišem njihove partnere. Ne mešam se u izbor, deca treba da budu srećna i ja biram sebi".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track