DEJLI MEJL: Bijonse, pazi se! Baka Neda Ukraden (64) dobila stojeće ovacije!

Srpska pevačica bila najbolja

DEJLI MEJL: Bijonse, pazi se! Baka Neda Ukraden (64) dobila stojeće ovacije!

Stars -
Baka Neda Ukraden, 64, iz Beograda u Srbiji, zapanjila je gledaoce šoua "Tvoje lice zvuči poznato" svojim izvođenjem, piše na sajtu Dejli mejla

Neda Ukraden pobedila je u prvoj emisiji šoua "Tvoje lice zvuči poznato" i sve fascinirala svojom imitacijom popularne Bijonse.

Da nisu samo ljudi iz Srbije i regiona oduševljeni Nedinim performansom, govori i činjenica da je vest o njenom nastupu preneo i svetski poznati portal Daily mail.

"Pazi se, Bijonse! Baka (64) tverkovala uz pesmu "Sweet dreams" u korsetu i halterima u srpskom talent šouu - i dobila stojeće ovacije", piše na sajtu Dejli mejla.

"Pevačica je dokazala da i dalje ima ono što je potrebno kada se pojavila na televiziji u crvenom korsetu i halterima. Ona je izvela pesmu Bijonse "Sweet dreams". Baka Neda Ukraden, 64, iz Beograda u Srbiji, zapanjila je gledaoce šoua "Tvoje lice zvuči poznato" svojim izvođenjem. U ovom programu, takmičari imitiraju poznate izvođače uz pomoć profesionalnih plesača. Bivša pop-pevačica, a ujedno i vlasnica restorana, nastupala je širom bivše Jugoslavije, dobila je stojeće ovacije kada je tverkovala uz pesmu Bijonse", piše na sajtu Dejli mejla.

Neda je nakon nastupa izjavila da je želela da pokaže da može da parira i mlađima. "Želela sam da pokažem da baka i dalje može biti mlada, vitalna, puna energije i uspešna", rekla je pobednica prve emisije u drugoj sezoni.

http://www.youtube.com/watch?v=FVlX5WSD4Cw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track