(FOTO) RASKRINKAJMO TROUGAO: Evo šta laže seksi Bugarka, a šta Semir!
Foto: Instagram Ps

Slike ne lažu

(FOTO) RASKRINKAJMO TROUGAO: Evo šta laže seksi Bugarka, a šta Semir!

Stars -
Gabrijela je priznala da je bila u vezi sa Semirom, ali da ne poznaje njegovu ženu, dok na Instagramu postoje fotografije Pejićeve sa suprugom Semira Džankovića

Pevač Semir Džanković ušao je na imanje Lisović da raskrinka svoju koleginicu Gabrijelu Pejčev koja tvrdi da je bila u vezi s njim i da ne poznaje njegovu suprugu, iako se, prema fotografijama na Instagramu, družila sa bračnim parom.

Seksi Bugarka i Semir su zajedno učestovovali u muzičkom takmičenju Pinkove Zvezde, gde su se i upoznali, a planirali su i da zajedno snime duet.

Pejčeva je pričala kako je bila u vezi s njim iako je Semir oženjen i ima dvoje dece, dok Semir sve vreme tvrdi da nije imao ništa sa Gabi. U jednoj od njihovih žestokih rasprava Gabi je spomenula da ne poznaje njegovu suprugu, međutim čitaoci Kurira su nam poslali fotografiju na kojoj su Bugarka i Semirova supruga.

"Smatrali su te prijateljem, kolegom, a ti izmisila i ufurala se da si u vezi sa Semirom! Dno si, najveće! Ni sramota te nije! Ali bolesnike kao što si ti i ne može da bude sramota za ništa", piša u komentaru uz fotografiju.

Na Gabrijelinom Instagramu nalaze se fotografije na kojima su ona i Semir veoma bliski. Međutim, Semir je pre nego što je ušao na farmu rekao da mu nije jasno zašto je pevačica plasirala tu priču u medije i da on dosta toga zna o njoj i da bi joj bilo bolje da ćuti kako ne bi rekao sve njene tajne.

"Otela si muža svojoj najboljoj drugarici", rekao je Semir dok je Gabi dodala da ona njegovu ženu ne poznaje."Ti moju ženu i ne poznaješ? Kuku", kroz smeh je govorio Semir i dodao da je njemu porodica najvažnija u životu, što je zasmejalo Pejčevu.

"Primio sa Gabrijelu u svoj bend, ona je dala priče da smo bili u vezi i po njenom ulasku su počele te priče. Došao sam do informacije da je ona dala tu vest novinarima. Ne planiram da je napada sve dok ona mene ne napadne. Poznajem je bolje nego njena majka", rekao je pevač pre nego što je ušao na imanje i otkrio da ima potpunu podršku svoje supruge.

Podsetimo, Semir je ušao na imanje Lisović i kada ga je Gabrijela ugledala nije joj bilo prijatno. Nije trebalo mnogo vremena da se bivši ljubavnici posvađaju i počnu da izvlače prvljav veš. Čak je seksi Bugarka toliko izgubila živce da je pljunula Semira.

"Hteo si porodicu da ostaviš zbog mene", vikala je Gabrijela dok je Semir sve vreme tvrdio da nikada ništa nisu imali zajedno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja