VRANJEŠ OPET PROVOCIRA! Karleuša zbog skandala smršala, podočnjake krije iza naočara, više ni nokte ne lakira, a on NE ODUSTAJE! Poručio: Kad brod tone PRVO PALE MIŠEVI! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

ŠOK

VRANJEŠ OPET PROVOCIRA! Karleuša zbog skandala smršala, podočnjake krije iza naočara, više ni nokte ne lakira, a on NE ODUSTAJE! Poručio: Kad brod tone PRVO PALE MIŠEVI! (FOTO)

JK afera -

Jelena Karleuša našla se u centru porno afere pošto su poruke, snimci i eksplicitne fotografije koje je navodno slala bosanskom fudbaleru isplivale u javnost. Ona je sam sporni materijal demantovala brzo i okarakterisala kao montažu, spakovala se pa otišla kod supruga u Kinu, gde je boravila sve dok zbog poslovnih obaveza nije morala da bude u srpskoj prestonici.

U javnosti, viđena je samo na ulazu u Grandov studio. Sa sobom je nosila energetske napitke, velike naočare za sunce, prestala je da lakira nokte, a upečatljivim modnim kombinacijama u raznim bojama pokušala je sve to da prikrije.

foto: Sonja Spasić

Vranješ se nekoliko puta oglašavao, pa i kopirao pevačicu na Instagramu.

Ovoga puta šokirao je rečima iz pesme "Za sve moje ljude" Beogradskog sindikata:

"Jer kada brod tone uvek prvo pale miševi, a kapetani iskusni na druge će misliti!"

Ovime je pokrenuo lavinu komentara, na dan kada je Jelena planirala da predstavi javnosti novu pesmu na prvoj dodeli regionalnih priznanja MAC.

Podsetimo, Jelena Karleuša u jeku afere demantovala je sve navode ističući da je sporni materijal u potpunosti izmontiran. Odmah zatim, otputovala je u Kinu kod supruga pa sa naslednicama proslavila njegov rođendan. U strogoj tajnosti, vratila se u srpsku prestonicu zbog poslovnioh obaveza. Redovno je odlazila na snimanja "Zvezda Granda". S druge strane, Vranješ ne prestaje da provocira, a za sporni materijal rekao je da je dokaz dvogodišnje tajne ljubavi sa pevačicom.

foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track