Najnovije vesti

SVI GLEDALI SAMO U NJU

JK NAPUSTILA SRBIJU! Viđena bosa na aerodromu: Sad neće u Kinu! Evo gde se uputila PRVI PUT posle SEKS AFERE! (VIDEO)

JK afera

Jelena Karleuša, nakon ogromnog uspeha na prvoj dodeli MAC nagrada, nastavila je radno i paradno pa se u neobičnom izdanju uputila u Austriju.

 

 

U crne pantalone pocepane na kolenima upasala je rolku u istom tonu, a preko odenula dugačak kaput. Međutim, bez obzira na niske temperature koračala je bosa, u papučama.

 

foto: Instagram screenshot

Pogled skrivala je ispod kape i naočara za sunce. Brzim korakom prošla je pored fotoreportera kroz aerodrom koji nije skidao pogled sa nje.

Jelena se, inače, uputila na nastup u Austriju.

 

foto: Instagram screenshot

Podsetimo, Jelena Karleuša našla se u centru porno skandala pošto je sporni materijal koji je navodno slala bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu tokom dvogodišnje tajne veze, ugledao svetlost dana. Pošto je sve brzinski demantovala otišla je kod supruga u Kinu, odakle se krišom vratila zbog poslovnih obaveza.

 

 

Nakon snimanja "Zvezda Granda", raspametila je publiku novom pesmom, primila nagradu za kolaboraciju sa Acom Lukasom na "Bankini", pa odletela u Beč na nastup. Veliku podršku tokom ovog dramatičnog perioda pruža joj porodica, prijatelji i brojne kolege.

 

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić, Instagram screenshot

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...