Najnovije vesti

KARLEUŠA DUPLIRALA BROJ OPASNIH MOMAKA: Pevačicu obezbeđenje čuva i na bini, ovo su svi njeni ZAHTEVI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

OPREZNA

KARLEUŠA DUPLIRALA BROJ OPASNIH MOMAKA: Pevačicu obezbeđenje čuva i na bini, ovo su svi njeni ZAHTEVI! (FOTO)

JK afera

Jelena Karleuša održala je u petak prvi nastup nakon seks-skandala, i to u Beču, a za potrebe nastupa angažovala je dodatno obezbeđenje. Mala od skandala zahtevala je od kluba da dupliraju broj "opasnih momaka", a jedan je morao da stoji nasred bine kako bi je čuvao!

 

foto: Printscreen/Instagram

Popularna pevačica više ništa ne želi da prepusti slučaju i ne želi da joj bilo ko prilazi tokom nastupa, naručuje pesme ili da se slika sa njom.

foto: Sonja Spasić

- Jelena je uvek bila poprilično opuštena kada su nastupi u pitanju i uvek je sa svima želela da se slika jer zna da su joj fanovi najveća podrška. Nikada nije dozvoljavala da joj prilaze napadni muškarci, niti da je bilo ko dodiruje, ali je prema svakome bila ljubazna. Sada je pooštrila pravila i u poslednje vreme izbegava da se slika i sa fanovima, i sa ljudima na nastupu, a to da joj neko priđe na bini, sad joj je nepojmljivo - kaže izvor blizak pevačici i dodaje da je zato tražila dodatne mere opreznosti.

foto: Marija Dejanović

- Klub u Beču je dobro obezbeđen, ali Jeleni to nije bilo dovoljno, pa je gazdi tražila da angažuje još toliko muškaraca koji će je čuvati. Zahtevala je da oko bine budu sedmorica muškaraca, a jedan da stoji na sredini bine i da motri na nju - kaže izvor.

foto: Printscreen Instagram

U to smo se i sami uverili kada smo videli slike i snimke sa nastupa male od skandala. U klubu koji je bio prepun, Karleuša je atmosferu dovela do usijanja, a da izgleda fenomenalno, pokazala je kada je obukla samo crni donji veš sa mrežom preko. Međutim, na svakoj fotki vidi se da na sredini bine stoji muškarac iz obezbeđenja koji ne skreće pogled sa Jelene.

foto: Printscreen Instagram

Naš izvor koji je bio na nastupu kaže da je Karleuša bila veoma raspoložena i da je u nekoliko navrata pevala svoju novu pesmu "LaJK", kao i da je sve vreme igrala i prenosila dobru energiju.

foto: Printscreen Instagram

Ipak, on kaže i da je Jelena često bacala pogled ka publici da bude sigurna da nema nikoga koga ne želi da vidi.


J. Stuparušić/ Foto: Printscreen

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...