Otkrivamo

KARLEUŠA KRENULA PUT DUBAIJA, PA OTKRILA SA KIM UŽIVA U PRVOJ KLASI: Ovako diva puni baterije pred SUSRET sa NJIM?! (VIDEO)

JK afera -

Jelena Karleuša vratila se nastupima i promociji svoje nove pesme, ali vreme provedeno u Srbiji rešila je da svede na minimum. Samo što se vratila iz zapadne Evrope, ona je krenula put Dubaija.

foto: Kurir Printscreen

Interesantno je da se nije skrivala od znatiželjnih pogleda fanova, kao što je to činila u prethodnim danima.

JK se u totalno opuštenom izdanju i bez šminke uputila na daleku destinaciju, a plišanog medu nije ispuštala iz ruku.

foto: Kurir Printscreen

Jelena je u opuštenom izdanju i trenerkama pink boje uživala u letu uz film "Boemska rapsodija". Diva gde god krene uživa u luksuzu, a naočare su postale njen neizostavni detalj od kog se ne odvaja. Ranije je to bio njen trend, a sada se čini da je to odličan način prikrivanja očiju, odnosno podočnjaka. Nesumnjivo je da je sve što se desilo uzdrmalo tlo pod nogama Karleuši.

foto: Printscreen

Podsetimo, eksplicitne fotke i sporni materijal isplivali su u javnost, a Vranješ tvrdi da je romasna izmenju njega i JK trajala oko 2 godine. Sa druge strane, pop diva navodi da je u pitanju fotomontaža.

Jelena je na ovaj put krenula sa velikim plišanim medom, a da li je to poklon za supruga, ostaje tek da vidimo.

foto: Printscreen Instagram

Duško Tošić je pre samo jednog dana objavio u Instagram priči kako izgleda luksuzan apartman u Dubaiju u kome boravi, pa je više nego izvesno da je došao red da bračni par posveti vreme sebi i porodičnim trenucima. Naime, kako su beogradski mediji preneli, oni su i najavili da žele na neko vreme da se sklone od svega što ih je snašlo od kako je porno afera Jelene i Ognjena Vranješa odjeknula regionom i posvete se sebi.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja