HAOS U DUBAIJU DOK SU SE SLIKALI

KAKO JU JE POGLEDAO, NIJE ZNALA ŠTA JE SNAŠLO: Karleuša se uvijala oko Duška, a onda ju je on OLADIO u SEKUNDI (VIDEO)

JK afera -

Jelena Karleuša sa ćerkama i suprugom Duškom Tošićem uživa u Dubaiju. I pored priča da se će se razvesti posle eksplicitnih fotografija koje je navodno pevačica slala bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu, bračni par uživa u prelepim peščanim plažama Pesijskog zaliva.

Naime, otkako su na odmoru i Jelena i Duško objavljuju fotografije i videe na društvenim mrežama, a poslednji koji je Karleuša objavila na Instagram storiju iznenadio je fanove.

foto: Printscreen/Instagram

Dok su pozirali za zajedničku fotografiju, Jelena se počela uvijati oko supruga, dok je Duško strpljivo i ozbiljno pozirao. Pošto je video da se Jelena ne smiruje, veoma ozbiljno ju je pogledao da je Karleuša odnah prestala.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Jelena je objavila i porodičnu fotografiju Duško i ona poziraju sa decom, ali je isključila komentare na fotografiji.

foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Jelena Karleuša našla se u centru porno skandala pošto je sporni materijal koji je navodno slala bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu tokom dvogodišnje tajne veze, ugledao svetlost dana. Pošto je sve brzinski demantovala otišla je kod supruga u Kinu, odakle se krišom vratila zbog poslovnih obaveza.

Nakon snimanja "Zvezda Granda", raspametila je publiku novom pesmom, primila nagradu za kolaboraciju sa Acom Lukasom na "Bankini", pa odletela u Beč na nastup. Veliku podršku tokom ovog dramatičnog perioda pruža joj porodica, prijatelji i brojne kolege.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja