PERVERZNA KARLEUŠA U NOVOJ PRLJAVOJ PREPISCI SA VRANJEŠEM: Masiraću ti stopala, kuvati i puš*ti! UBIJAŠ me od ku*ca dok krevet NE BUDE MOKAR!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

VRANJEŠU OBEĆALA I BRAK

PERVERZNA KARLEUŠA U NOVOJ PRLJAVOJ PREPISCI SA VRANJEŠEM: Masiraću ti stopala, kuvati i puš*ti! UBIJAŠ me od ku*ca dok krevet NE BUDE MOKAR!

JK afera -

Pevačica Jelena Karleuša najavljuje tužbe protiv medija jer pišu o njenoj porno aferi sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, a isplivala je nova prepiska koja dokazuje njihovu vezu.

U porukama koje je pop zvezda 2017. godine slala svom ljubavniku, ona mu obećava brak, tačnije da će ceo život provesti zajedno, ali mu govori kako uživa u seksu sa njim.

Ognjen je Jeleni 18. oktobra na Instagramu poslao snimak sa meča Aek-Ksanti na kojem je 3 dana ranije dao gol, a pevačica ga je pohvalila i rekla da je on njen ponos. Potom su nastavili perverzno dopisivanje:

foto: Dragan Kadić, Profimedia

"Meni je najlepše i najsrećniji sam kada tebi zabijam", napisao je Ognjen, a JK mu je odgovorila:

"Bebo, ti mene ubijaš od ku.ca... Sada bih ti dala celu noć da me je.eš onako da ceo krevet bude mokar od ribice.

Karleuša je u porukama pokazivala i koliko joj je stalo do Vranješa. Osim što mu je pisala da bi mu sve radila tokom seksa, pevačica mu je udovoljavala u svakom smislu. U jednoj prepiski Ognjen je istakao koliko mu je neprijatno što ga pevačica tetoši, da mu je čak masirala i noge, a ona je odgovorila:

"Svašta! Ja ću ti uvek maziti umorna stopalca i masirati zlatne nožice. I kuvati, pušiti, podržavati, razumeti te i verovati u tebe, zato što te volim i zato što to zaslužuješ. Bebo, ako me stvarno voliš, imaćemo ceo život da uživamo. Meni je svaki dan sve teže bez tebe.

foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Printscreen/Instagram

Osim vrelog dopisivanja, Karleuša je Vranješu slala snimke na kojima mazi svoju ri.icu.

"Kako je lepa", napisao je Vranješ uz emotikon koji se oblizuje, a onda je dobila odgovor:

"Kako ti nju rasturaš... Bez milosti."

Vranješ je zbog Jelene želeo da se razvede od supruge Danijele, a ona nije želela da rasturi brak sa Duškom, pa je fudbaler poludeo i izneo prljav veš.

foto: Printscreen Instagram, Sonja Spasić

Kurir.rs/Informer, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja