JK I DUŠKO TOŠIĆ TRAŽE LEK PROTIV VRANJEŠA! Od straha da će je naći kad joj muž ne bude tu, pevačica preduzela DRASTIČNE MERE: Evo ko će biti zadužen za Karleušinu BEZBEDNOST!
Foto: Printscreen, Printscreen Instagram

SKOVALI PLAN

JK I DUŠKO TOŠIĆ TRAŽE LEK PROTIV VRANJEŠA! Od straha da će je naći kad joj muž ne bude tu, pevačica preduzela DRASTIČNE MERE: Evo ko će biti zadužen za Karleušinu BEZBEDNOST!

JK afera -

Iako je počela i da nastupa i putuje posle skandala koji je tresao celu zemlju, Jelena Karleuša, kako se navodi, strahuje šta će Ognjen Vranješ učiniti kad joj Duško ne bude tu.

Naime, pevačica je rešila da nakon povratka sa porodičnog odmora u Srbiju angažuje privatno obezbeđenje, koje će biti zaduženo za njenu bezbednost 24 sata, kao i bezbednost njenih naslednica Nike i Atine.

"Kada je Duško bio u Beogradu, bilo joj je mnogo lakše jer je on vozio Niku i Atinu u školu. Nakon skandala, Jelena je ranije odvela ćerke iz škole, te su zajedno otputovale u Kinu, a nakon toga su se uputile u Dubai. Ona se plaši da će po povratku u Beograd imati ozbiljnih problema zbog seks-skandala, a kako svakog jutra upravo ona vodi Atinu i Niku u školu, rešila je da angažuje obezbeđenje, koje će 24 sata biti zaduženo za njihovu bezbednost", priča izvor.

foto: Printscreen Instagram

"Karleuša strahuje da bi Ognjen u nekom trenutku, sada kad zna da Duško nije tu, mogao da se pojavi ispred njene kuće, s obzirom na to da zna gde živi, pa upravo zbog toga ona strahuje za svoju bezbednost. A kako Vranješ ima veliki broj fanova na društvenim mrežama koji su ga podržali u celoj aferi sa Jelenom, ona dodatno opravdano strahuje da angažuje momke koji će je čuvati", ističe on pa nastavlja: "Duško se složio sa njenom idejom i smatra da bi za neko vreme najbolje bilo da imaju privatno obezbeđenje, jer ne želi da dođe do neke neprijatne situacije, posebno ne bi voleo da se nešto desi njihovim ćerkama", zaključuje izvor.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Alo/Foto: Printscreen, Instagram screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja