OVO JE NOVA I NAJPRLJAVIJA PREPISKA JK I VRANJEŠA: J*bi me posle svake utakmice dok se ne upiškim, puni me duboko! Lizaću ti g*zu onako kako voliš
Foto: Profimedia, Marina Lopičić

EKSKLUZIVNO

OVO JE NOVA I NAJPRLJAVIJA PREPISKA JK I VRANJEŠA: J*bi me posle svake utakmice dok se ne upiškim, puni me duboko! Lizaću ti g*zu onako kako voliš

JK afera -

Kurir je došao u posed još jedne prepiske između male od skandala i Ognjena Vranješa, u kojoj mu ona otkriva šta najviše voli u seksu s njim

Prašina koja se podigla nakon što se saznalo za navodnu tajnu ljubavnu vezu između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa se još uvek nije spustila.

foto: Printscreen

Pikantni detalji njihovog odnosa i dalje pune novinske stupce, a Kurir je došao u posed još jedne žestoke prepiske između male od velikog skandala i fudbalera Anderlehta.

foto: Profimedia

Iz njihove komunikacije jasno se vidi da su bili uzavreli od strasti, a pop diva, koja je pak oštro demantovala da je bila s Vranješom, nije prezala da mu iznese svoje najintimnije seksualne fantazije.

- Kako si dobar, bebo - započela je Jelena.

Ognjen joj je samouvereno poručio:

- Divljak tvoj.

Žestoko

foto: Printscreen

Pevačica je potom žestoko nastavila udvaranje.

- Kako si seksi. Ja bih se tu*ala posle svake utakmice s tobom dok se ne onesvestimo - otvorena je bila pevačica.

Ali fudbaleru tu nešto nije bilo jasno.

- Posle svake utakmice? Ili svaki dan - interesovao se on.

Kod Jelene pak nije bilo ničeg nejasnog.

- Pa pred utakmicu ne bih mogao zbog karantina - objasnila je pop zvezda.

Ali on je bio uporan.

- Mogao bih pre nego što odem u karantin - insistirao je.

Tada su usledila Jelenina vrela obećanja.

- Lizaću ti guzu i pušiću ga onako kako voliš- rekla je JK.

foto: Printscreen

Vranješu to nije bilo dovoljno, pa je insistirao na pikantnim detaljima i tome šta joj nedostaje u seksu, najverovatnije aludirajući da njegova voljena to nema u braku sa Duškom Tošićem.

- Ja volim kad si dominantan. Kada ne slušaš šta ti govorim. Kada mi podigneš nogice na ramena i je*eš me tako da hoću da se upiškim. I kad osećam kako me puniš spermom duboko. Celu noć. I gledaš me tim plavim očima - detaljna je bila Karleuša.

Krah

Kako se ova komunikacija završila, ne znamo, ali do kraha njihovog odnosa navodno je došlo upravo zbog toga što je Duško Tošić posumnjao u vernost svoje žene i posle Nove godine joj oduzeo telefon u kojem je pronašao škakljive prepiske s mlađim kolegom. Nakon toga je usledio žestoki medijski rat između Jelene i Ognjena u kojem je ona fudbalera predstavila kao svog fana i psihopatu koji je proganja, ali je on potom izneo dokaze da su bili zajedno - prvo zajednički snimak pored Akropolja u Atini, gde ga je ona posetila 2017, a potom i njene gole fotografije i porno-snimke, za koje ona tvrdi da su montirani.

Pokušali smo i tokom jučerašnjeg dana da dobijemo komentar od Vranješa, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

(Kurir.rs/Ekipa Kurira /Foto: Profimedia, Printscreen, Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja