Najnovije vesti

haos!

KURIR NA LICU MESTA! POGLEDAJTE VRANJEŠ STIGAO NA PRVO ROČIŠTE SA JK! Pevačica i fudbaler odmeriće snage još jednom, a svi su gledali samo u JEDAN DETALJ! KREĆE PRŽENJE POVODOM SKANDALA VEKA! (KURIR TV)

JK afera

Ognjen Vranješ došao je na sudjenje po njegovoj tužbi protiv Jelene Karleuše.

Fudbaler je u Prvi osnovni sud na Novom Beogradu stigao u pratnji svog advokatskog tim, advokata Milice Jaćimovski i Branislava Bogdanovića. Ovo prvo ročište bi trebalo da bude medijacija, postupak rešavanja spora mirnim putem. 

foto: Nemanja Nikolić

Jelena i Ognjen naći će se uskoro oči u oči po tužbi koju je fudbaler podneo protiv pevačice za povredu ugleda i časti, ekskluzivno saznaje Kurir. Fudbaler je prvi stigao i to vidno raspoložen. Bosanski fudbaler se ljubazno obratio novinarima i sa strpljenjem čekao da ih sudija prozove.

foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, u januaru su zajedničke fotografije i snimci iz Grčke pop dive i sportiste zatresle region, svom navodnom ljubavniku zapretila i izvređala ga na Fejsbuku. Ognjen je već početkom februara protiv Jelene podneo dve tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti, što je Kurir prvi objavio.

foto: Nemanja Nikolić

Fudbaler je u privatnoj krivičnoj tužbi podnetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pevačica 14. januara uvredila preko društvene mreže Fejsbuk tako što je objavila saopštenje u kojem je navela:

1 / 14 Foto: Nemanja Nikolić

Sa druge strane, žena Ognjena Vranješa rešila je da stavi tačku na brak.

Kurir.rs, Lj. S; M. V. / Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...