KARLEUŠA SE KAJE ŠTO JE BILA NEVERNA: Duško, izvini što sam te varala s Vranješom! Ti si gospodin, a on je miš i bagra
Foto: Ana Paunković

JAVNO

KARLEUŠA SE KAJE ŠTO JE BILA NEVERNA: Duško, izvini što sam te varala s Vranješom! Ti si gospodin, a on je miš i bagra

JK afera -

Jelena nahvalila Tošića, a Ognjena napljuvala nakon što su se njen suprug i bivši ljubavnik prvi put sreli posle otkrivanja pevačicine afere s fudbalerom BiH.

Jelena Karleuša javno se izvinila suprugu Dušku Tošiću što ga je dve godine varala s fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Mala od velikog skandala oglasila se na svom Instagram storiju, a povod za to je bio susret njenog muža i bivšeg ljubavnika na utakmici Partizan - Crvena zvezda, koja se prošle nedelje odigrala na stadionu crno-belih u Humskoj. Njih dvojica su iz VIP galerije pratili večiti derbi, o čemu je Kurir juče pisao.

Glume idilu

Tošić je na duel večitih rivala došao pre Vranješa, koji je stigao pred kraj prvog poluvremena. Iako se nisu sreli, pevačica je njihov susret iskoristila da nahvali supruga, a bivšeg ljubavnika izvređa.

- Divim se Dušku! Ispao je veliki gospodin. Tako se ignorišu miševi i bagra. Od njega treba učiti. Zaslužio je poštovanje i veliko izvinjenje za sav pakao koji je zbog mene prošao u medijima - napisala je pevačica.

Karleuša na sve načine pokušava i dalje da ubedi javnost kako je s njenim i Duškovim brakom sve u najboljem redu, ali to i nije baš tako. Bračni par se od njene porno-afere sve manje zajedno pojavljuje u javnosti, ali to Jelenu ne sprečava da na sve načine pokušava da medijima i svojim pratiocima pokaže da je u idiličnim odnosima s mužem.

Bez bliskosti

Ono što sad vidimo jeste da se fudbaler i pevačica viđaju često, ali bliskosti između njih nema. Kako drugačije objasniti to što se malo-malo pa otprate na društvenim mrežama ili to što na Duškovom profilu u poslednje vreme nema nijedne slike s Jelenom.

foto: Instagram

Ipak, da ne grešimo dušu, možda se posle ove objave stvari promene nabolje i Duško oprosti svojoj supruzi neverstvo, jer i on, što bi naš narod rekao, ima putera na glavi.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i s Vranješom, na kojeg je JK aludirala da je miš i bagra, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Na sudu

POSLE LJUBAVI PALA TUŽBA

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ trebalo bi da se sretnu na sudu krajem oktobra. Pevačica, koja je s fudbalerom bila dve godine u tajnoj vezi, nakon nekoliko odlaganja pojavila se na poslednjem ročištu. Tada je istakla da javno nije pretila bivšem ljubavniku i da ne zna ko je s njenog profila objavljivao sporni tekst, zbog čega ju je on tužio za pretnje i klevetu.

Vranješ TO SU ĐAVOLJA POSLA

foto: Profimedia

Ognjen Vranješ ne želi da komentariše uvrede koje mu je bivša ljubavnica uputila na društvenim mrežama, ali je on u svom stilu imao šta da joj poruči, i to kroz stihove pesme Beogradskog sindikata:

- Sve je postalo moda, ovo su đavolja posla. Više nije bitna istina, već koliko nešto košta. Ugasi taj program, dok ne isperu ti mozak. Misli svojom glavom, to je prava sloboda.

(Kurir.rs / Nevena Mijušković / Foto:Ana Paunković)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja