KRISTIJAN TOTALNO ODLEPIO: Jasmina, dođi da te taslačim!

Totalno odlepio navalio na Jasminu i Jelenu

KRISTIJAN TOTALNO ODLEPIO: Jasmina, dođi da te taslačim!

Stars -
Uporan Kristijan Golubović nasrnuo na glumicu u štali, a Balerini gurao prst u analni otvor

Kristijan Golubović preksinoć je u štali skinuo gaće i naskočio na Jasminu Medenicu, s kojom je želeo da ima seks, ali ga je glumica oterala iz kreveta.- Sad ću da te nabijem, matora, i da te naučim nekim stvarima. Da li si spremna za jednu bračnu noć sa mnom, prvovenčana? Može li jedan filmski poljubac - insistirao je kriminalac, ali ga je Medenica odbila:- Beži, bre, budalo. S tobom neću ništa jer me stalno vređaš.

Kristijan se pravio kao da ne čuje šta mu cimerka govori, pa je tražio i da mu pokaže grudi.- Baci si.u da se igram i da mesim - vikao je Kiki.- Idi i uzmi Balerinine - odbrusila mu je Jasmina, dok se kriminalac pravdao kako Miloševićeva nema grudi i da on želi samo glumičine.- Nema Balerina s. se, ima samo dva oraha. Ti imaš pozamašne, daj mi s. su, vratiću ti je - uporan je bio.- Sad ćeš da vidiš kako Kića taslači i kako Musa dere jarca - rekao je Golubović skidajući gaće.

Inače, Kristijan je i pre „napada“ na Medenicu bio nestašan s Jelenom Milošević Balerinom. On je iskoristio priliku dok ju je masirao da joj skine dođi veš, nakon čega joj je gurnuo prst u analni otvor.Nakon toga njih dvoje su se prvi put poljubili ne skrivajući se ispod jorgana.Pošto je „napadao“ Medenicu i Jelenu, on je uskočio i u Stanijin krevet.

Već napadao glumicuSAD ĆE ČIKA DA LJUBI PIKU!Inače, Kristijan je pre dva dana tokom popodneva jurio Jasminu po kući govoreći joj da želi da je poljubi u polni organ.- Dođi da čika ljubi piku - vapio je Kristijan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track