LEPI MIĆA RASKRINKAO STANIJU: Ti si bolesna! Izmišljaš priče i moliš novinare da pišu o tebi!
Foto: Printscreen

Strasti se ne smiruju

LEPI MIĆA RASKRINKAO STANIJU: Ti si bolesna! Izmišljaš priče i moliš novinare da pišu o tebi!

Stars -
Tačno se zna koga novinari zovu. Ma ološu kojim se ti poslom baviš da bi tebe zvali. Ona je kao popularna, govorio joj je pevač

Farmeri su igrali igru istine, posle čega su komentarisali sukob između Stanije i Ivana. Vlada je posavetovao Doborjevićevu da bi trebala manje da se opterećuje medijima, jer veruje da bi tada bila spokojnija. Starleta je tada rekla kako je uvek oprezna i jer su joj mediji uništili dve veze, a onda se Lepi Mića ubacio i izjavio kako Stanija sama plasira novinarima priče kao i da je ona kriva za sve što se plasira o njoj.

"Ti si opterećena, zoveš novinare i sama im pričaš. Ja znam sa kim se dogovoraš. Hoćeš da ja pričam?" pitao ju je pevač, posle čega je ona pobesnela.

"Tačno je da se neke priče dogovarajau. Ja sam interesantna, ne moram da ih plaćam. To što ti nisi intersantan i da im platiš 5.000 evra, ne bi napisali nešto o tebi, rekla je Stanija.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

"Ma daj. Imala si 2 dečka, ovo ostalo si izmislila. To su bolesni ljudi, oni zovu novinare i lažu i izmišljau priče. Budalo budalasta. Izađi u neke normalne novine. I idi u neku normlanu emisiju. Ona se ljuti, a ja je fino pitam. Ona zove mene i pita me da nisam napravio neki problem na otvaranju moje kafane jer nije izašla u novinama. Ona hoće da se snimaju njeni guzovi koji su se istopili. Govori Radašinu da se skloni od kamere da bi nju snimali. Tačno se zna koga novinari zovu. Ma ološu kojim se ti poslom baviš da bi tebe zvali. Ona je kao popularna", pričao je Mića i rekao kako je starleta kukavica jer je otišla od stola i napustila diskusiju.

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track