SVE JE IZREŽIRANO: Mitrović na Farmu vraća Kristijana i Tamaru!
Foto: Zorana Jevtić, Stefan Jokić, Dragan Kadić

Očekivano

SVE JE IZREŽIRANO: Mitrović na Farmu vraća Kristijana i Tamaru!

Stars -
Potvrđeno pisanje Kurira Pink najavio glasanje za ulazak kriminalca i klaberke u rijaliti iako su izbačeni zbog nasilja i vređanja na nacionalnoj osnovi

Diskvalifikovani takmičari Tamara Ðurić i Kristijan Golubović vratiće se na „Farmu“! Televizija Pink najavila je juče da će se kriminalac i starleta pridružiti ekipi u Lisoviću.- U ponedeljak u 20 časova, pre premijere serije „Crna ruža“, bićete u prilici da glasate da li želite da se Kristijan i Tamara zajedno vrate na „Farmu“ - piše na Fejsbuk stranici Pinka, čiji čelnici Željko i Milica Mitrović očito ne haju za to što gledaocima konstantno prezentuju nasilje!Time su potvrđene tvrdnje bivšeg farmera Lepomira Bakića, koji je za Kurir rekao da je Kristijanovo izbacivanje izrežirano.- Izbacili su ga da bi napravili farsu, da zarade na porukama kad ga budu vraćali, da Željko Mitrović sve to stavi u džep. Od jednog momka koji obezbeđuje Mitrovića dobio sam informaciju da će ga vratiti u „Farmu“ - rekao je tada Bakić.Tim povodom pozvali smo Kristijana.- Ne želim to da komentarišem - rekao je Golubović, koji je iz rijalitija izbačen kad je fizički napao Radeta Lazića.Pitali smo i Tamaru, koja je izbačena zbog vređanja na nacionalnoj osnovi, da odgovori na optužbe nekih farmera da je bila privilegovana u rijalitiju jer je navodno rođaka Milice Mitrović.- Nisam Miličina rođaka, ali u dobrim smo odnosima. I nisam imala privilegije! - pravdala nam se starleta.U poslednje vreme česte su situacije da učesnike rijalitija koji su izbačeni zbog nasilničkog ponašanja posle nekog vremena vrate.Regulatorno telo za elektronske medije (REM) donelo je preporuku, koja je trebalo da počne da se primenjuje od petka 20. novembra, da se pre 23 časa ne emituju rijaliti programi, međutim, niko od emitera ne poštuje ovu preporuku. NUNS je čak zatražio od Saveta REM da zbog nasilja u rijalitiju „Farma“ „hitno i najoštrije kazni“ tu televiziju. Predsednik Saveta REM Goran Karadžić izjavio je 23. novembra da je to telo usvojilo tekst obavezujućeg uputstva prema kojem emiteri neće moći da puštaju rijaliti programe pre 23 časa.Čelnik ružičaste televizije Željko Mitrović nedavno je priznao da gledanje „Farme“ šteti građanima, a posebno maloletnicima. U saopštenju Pink televizije navedeno je da pozdravljaju napore REM da pravno reguliše emitovanje rijalitija, ali da, s druge strane, rijaliti programi nisu zakonom zabranjeni, a svaki vid zabrane predstavljao bi ozbiljno narušavanje medijskih sloboda.Dakle, iako su svesni lošeg uticaja, to ih ne sprečava da i dalje emituju programe u kojima su česte scene nasilja, kao i svađa i vređanja na nacionalnoj i verskoj osnovi. Time je licemerje Mitrovića dostiglo vrhunac, a očito je da je on i dalje iznad zakona.

Zaradio za stanKRISTIJAN DOBIO SKORO 60.000 EVRA!Kristijan Golubović, uprkos tome što bi trebalo da odsluži zatvorsku kaznu, našao se u rijalitiju, a čak se nedavno i pohvalio ogromnim honorarom koji je dobio za učešće. On je izjavio za medije da se s produkcijom unapred dogovorio oko svog honorara i da je ta suma dovoljna da svojoj supruzi ispuni želju da kupi stan.- Ja ne bih ni ušao na „Farmu“ da nisam dobio honorar. Ja sam u startu rekao da hoću da uđem u rijaliti pod određenim uslovima - izjavio je Kristijan, dodavši da je dobio honorar oko 50.000-60.000 evra.

Drama starleta posle farme uplašena za životTAMARA: POBEGLA SAM S KOSOVA, ZAR DA ME U BEOGRADU ZAKOLJU?!Tamara Ðurić tvrdi da je uplašena za život nakon što ju je Semir Džanković napao nožem vičući „Alahu ekber“.- Išla sam u MUP da dam izjavu. Semirove uvrede su me povredile jer sam živela na Kosovu, bila sam tamo čak i kad su nas bombardovali. Zato sada vređanje na nacionalnoj osnovi od bilo koga ne želim da trpim - kaže Tamara za Kurir.Međutim, ona mu nije ostala dužna - vikala je da je nacista i rasista i da će je.bati mater muslimanima.- U revoltu sam rekla neke stvari za koje znam da su zabranjene. Lekar u Barajevu je naglasio da sam doživela nervni slom i da bi najbolje bilo da se udaljim da ne bih više imala stresove, tako da sam svojevoljno napustila imanje u Lisoviću - pravda se klaberka.Uprkos svemu, Semira neće da tuži.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track