OKUPIO SE TAP 011: Goca i momci iz benda rasplakali Ivanu Peters
Foto: PRva TV

TLZP

OKUPIO SE TAP 011: Goca i momci iz benda rasplakali Ivanu Peters

Stars -
Kaja Ostojić dobila je zadatak da imitira Ivanu Peters.

Nakon numere “Svet tuge” koju je Kaja fenomenalno otpevala i u potpunosti “skinula” Ivanu, krenula je pesma “Zbog tebe” grupe Tap 011.

Iz lifta je najpre izašla Goca Tržan, a onda je za Ivanu usledio još veći šok - Milan, Pera i Đole na sceni. Tap 011 je ponovo bio na okupu, a Ivana sva u suzama.

"Ne mogu da verujem”, kroz suze je prokomentirasala. “Ja nisam u fazonu da plačem ovako”. Zbog svega što je prošla u poslednjih godinu dana I zdravstvenog problema, Ivana ponovo briljira na sceni, skače, peva iz sveg glasa, prokomentarisala je Mara I dodala da je u studiju neko ko je najsrećniji što je Ivana ovde, a to je njega ćerkica Sara.

“Volimo da zabiberimo i da ljubav bude svuda” rekla je Marija. Sarica je mami na binu donela buket cveća I pisamce: “Bila si odlična, nisam ni sumnjala, volim te, čak i ako ne pobediš, ti si moja pobednica”, napisala je Sara.

Ivana i dalje nije mogla da sabere utiske: “Smorena sam bila, mislila sam da je bio neki nesporazum sa organizacijom što nisam mogla da dovedem dete na set, ne mogu da verujem šta ste uradili... Kako su ovo sakrili od mene, nemam pojma, nisam nikakav detektiv”.

Ivana je bila oduševljena Kajinom imitacijom, baš kao i Tapovci – “Kaja je bila fantastična, pratili smo na monitoru njene pokrete, stvarno neverovatno” – kažu Milan, Đole I Pera.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=DJYXMKSvi3Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track