OLUJNI PAPARACO: Keba bežao da mu se ne razmaže puder
Foto: Dragana Udovičić

Grandovci na udaru nevremena

OLUJNI PAPARACO: Keba bežao da mu se ne razmaže puder

Stars -

Severinin svekar s koleginicom Natašom Đorđević trčao po pljusku i gradu, Bilja Sečivanović se pokrila jaknom koju je ukrala od obezbeđenja, dok je Jami upala u blato

Nevreme koje je zahvatilo Beograd nije štedelo nikoga ko se u tom momentu zatekao na ulici, pa ni estradnjake.Baš tokom najvećeg pljuska, grmljavine i grada u studiju na Košutnjaku snimala se „Grand parada“, u kojoj su gosti, između ostalih, bili Dragan Kojić Keba, Jasna Milenković Jami, Biljana Sečivanović i Nataša Đorđević.

Opkoljeni baramaPošto su na snimanje stigli pre nevremena, tako nespremni i gologlavi morali su da se suoče s pljuskom i gradom kad su krenuli kući. Jedina koja je uspela da sačuva frizuru od kiše je Bilja. Ona je od momka iz obezbeđenja ukrala gornji deo trenerke i time se pokrila, dotrčala je do automobila i odvezla se kući.

Atletičarka... Jami preskakala bare
Atletičarka... Jami preskakala bare

Tu sreću nisu imali Keba i Nataša, koji su po najvećem pljusku morali da pretrče put od studija do svojih kola. Dok se Đorđevićeva mučila u visokim potpeticama i jedva koračala, Severinin svekar je uhvatio sprint i za svega nekoliko sekundi stigao do auta, trudeći se da mu se ne razmaže puder! Pre nego što je izašao iz studija, Keba je na svom ogledalcetu proverio šminku!Najgore je prošla Jami, čiji je automobil bio opkoljen vodom dubine pola metra. Pevačica je prvo počela da beži od novinara i foto-reportera, a kad je shvatila da nema kud, odustala je i rešila da pokaže da je i dalje u odličnoj formi, s obzirom na to da je nekad trenirala gimnastiku.

Pokisla kao miš... Biljana Sečivanović
Pokisla kao miš... Biljana Sečivanović

Prepreke

Počela je da preskače vodu i da se provlači ispod savijenih grana, a u jednom momentu je upala u blato, iz kojeg se jedva izvukla. Na kraju je nekako uspela čitava da stigne da auta i ode kući.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track