PODRŠKA: Madžgalja u bolnici posetila devojka Lana
Foto: Damir

Crnogorska voditeljka redovno obilazi glumca

PODRŠKA: Madžgalja u bolnici posetila devojka Lana

Stars -
Sekulićeva Marinka svakodnevno bodri posle operacije koju je zbog problema s pankreasom imao u četvrtak u KBC na Bežanijskoj kosi

Marinko Madžgalj, koji je u četvrtak zbog problema s pankreasom hitno operisan u Kliničko-bolničkom centru na Bežanijskoj kosi, prebačen je sa intenzivne nege na odeljenje hirurgije.Juče ga je posetila njegova izabranica Lana Sekulić, a Kurirov foto-reporter uslikao ju je u trenutku kad je napuštala bolnicu.Ne odvaja se od njegaOna ga, kako saznajemo, redovno obilazi u vreme poseta i s njim provodi po dva sata u bolničkoj sobi. Iako je svakodnevno pored svog partnera, Sekulićeva je veoma uznemirena, pa je i juče, odmah nakon što se rastala s njim, zapalila cigaretu kako bi se smirila pre nego što uđe u automobil.- Lana je mnogo potresena zbog Marinkove bolesti. Sve se desilo iznenada i niko nije naslutio da će morati hitno da se operiše. Voditeljka se trudi da pred njim bude jaka i da psihički što više utiče na njega. I jučerašnju posetu iskoristila je da mu pravi društvo koliko god je dozvoljeno. Čim je ušla u sobu, odmah ga je zagrlila i poljubila.

Ispred KBC na Bežanijskoj kosi... Lana Sekulić
Ispred KBC na Bežanijskoj kosi... Lana Sekulić

Žalio se na boloveOna ga je i probudila, ali čim ju je ugledao, malo se pridigao iz kreveta - otkriva Kurirov izvor.Kako dalje navodi naš sagovornik, Madžgalju je pre desetak dana pozlilo u Podgorici, pa su ga tamošnji lekari hitno uputili za Beograd.- Marinko se i tokom pozorišne sezone često žalio na bolove u leđima, zbog čega je nekoliko puta u Ateljeu 212 otkazivano izvođenje predstave „Kazimir i Karolina“, u kojoj igra. Dugo nije išao kod lekara, a kad je otišao na pregled i uradio potrebne analize, zakazana je operacija - završava naš izvor.Sekulićeva po izlasku iz bolnice nije bila raspoložena za razgovor, samo je pognute glave prošla pored ekipe Kurira. Pokušali smo da stupimo u kontakt i s Madžgaljevom bivšom suprugom Dubravkom Mijatović, s kojom ima ćerku Saru, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

U šoku... Milan Vasić i Ognjen Amidžić
U šoku... Milan Vasić i Ognjen Amidžić

Niko ne zna da je operisanMARINKO KRIO BOLEST OD KOLEGA

Za zdravstvene probleme Marinka Madžgalja zna samo njegova porodica i nekoliko najboljih prijatelja, jer nije želeo da time opterećuje svoje kolege.- Ne znam o čemu se radi, nije mi ništa rekao - kazao je voditelj Ognjen Amidžić, dok je glumac Milan Vasić ostao bez teksta kad smo mu saopštili ovu vest.- Molim? Zbunjen sam. Čuo sam nešto, ali nisam bio siguran da li je to istina. Marinko mi ništa nije rekao niti sam primetio da je loše - rekao je Vasić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track