ĆERKA SRPSKE HEROINE U PAROVIMA ZARAĐUJE ZA ALIMENTACIJU: Roditelji bivšeg muža me naterali 2 puta da abortiram, uzeli mi sina i tuže me za 5.000 dinara... Onda je ON ustao i poljubio je ŠOK!
Foto: Printscreen

ISKRENA NA POLIGRAFU

ĆERKA SRPSKE HEROINE U PAROVIMA ZARAĐUJE ZA ALIMENTACIJU: Roditelji bivšeg muža me naterali 2 puta da abortiram, uzeli mi sina i tuže me za 5.000 dinara... Onda je ON ustao i poljubio je ŠOK!

Rijaliti -

Dina Galorini, ćerka srpske heroine, jedine žene dobrovoljca, koja se borila i poginula na Kosovu braneći Srbiju, priznala je da je u rijaliti ušla da bi zaradila novac za alimentaciju svog sina.

- Moja mama je bila veliki rodoljub, napisala je dosta pesama o Srbiji, nakon čega je otišla da se bori na Kosovu za našu državu, nažalost iz te borbe se nije vratila živa, ali je postala heroj - bila je iskrena Dina.

Dina Galorini potpuno je otvorila svoju dušu gledaocima Happy televizije. Međutim, niko od takmičara nije ni slutio koliko je Dinina životna priča potresna.

foto: Printscreen

Gotovo svi takmičari plakali su slušajući Dininu priču. Nakon što je Dina Galorini otkrila da je njena majka dala život za Srbiju, i da njeni problemi počinju nakon što je otac napušta, Dina nastavlja svoju ispovest.

- Istina je da me nisu prihvatili jer sam dete koje nema roditelje i koje nema dovoljno finansijskih sredstava za lagodan život - bila je jasna Dina.

Roditelji bivšeg supruga su je primoravali dva puta na abortus.

- Istina je, oni nisu bili za to da rodim dete i čak dva puta su me naterali da abortiram, ja to nisam priznala porodici, oni će sada saznati za to - emotivno je rekla Dina.

Treću trudnoću je zadržala, rodila je sina. Ali, posle porođaja je, opet, bila sama. Niko nije želeo da joj pomaže.

- Istina je, niko mi nije pomogao tokom tih devet meseci, pritom i nakon porođaja sve sam morala sama, dete i ja smo se kupali u staroj kući, dok se on kupao u luksuznom kupatilu, nismo mogli da živimo u velikoj vili njegovih roditelja, već u staroj kući njegove bake - priznala je Dina.

foto: Printscreen

- Nisu me nijednom odveli lekaru, osim na porođaj.

Nakon što je otkrila da se prinudno razvela od svog muža, na čemu su isnistirali njegovi roditelji.

"Volela sam ga i posle toga i nastavila da se viđam sa njim nakon svega, posle razvoda smo se viđali krišom i imali seks - rekla je Dina.

Dinu Galorini najviše je bolelo što su je optuživali da je uzela novac od svadbe, na kojoj je bilo 700 zvanica, i otišla od deteta.

- Oduzeli su mi dete, ne znam razlog, nije mi jasno zašto su mi ga oduzeli, morao bi da postoji veliki razlog za to, ali nije postojao - zbunjeno je rekla Dina. - Nisam uzela nijedan dinar od njih, nisam želela, jer mene novac ne zanima.

Pošto su je gotovo na silu izbacili iz kuće, Dina Galorini završila je fakultet I master na ekonomskom fakultetu, regularno. Tokom prvog parografa, Dina Galorini, otkrila je mnoge šokante činjenice o svom životu.

Međutim, Ivan Marinković je prišao i poljubio Dinu u usta i samim tim ozvaničio vezu sa njom.

Mnoga pitanja su ostavila sve učesnike sedme sezone "Parova" bez teksta, a posebno kad je odgovorila na pitanje: Da li je istina da si krijući se bila u crkvi na krštenju svog deteta? -Jeste, dosta mi je teško da pričam o tome, ali da, nisu mi dozvolili, morala sam da se krijem od svih u crkvi kako bih videla sina na krštenju - tužno je rekla Dina.

foto: Printscreen Youtube

Još jednom, Dina je naglasila da je ušla u rijaliti dazaradi novac za alimentaciju, jer je suprug bivši tuži kad ne plati 5.000 dinara. - Da, to je strašno, nije normlano da ja plaćam alimentaciju, pritom da me tuže i zahtevaju povećanje te alimentacije, preživela sam pakao - iskrena je bila Dina.

Dina se nada da će, posle rijalitija uspeti da pronađe posao, i da se bori za svoje dete.

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/Happy/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja