I NJOJ JE ZABIO NOŽ U LEĐA! ĐEKSON SE POMIRIO SA BIVŠOM, SAD SE OGLASILA I ONA: Kad je saznala za SVE, zadrugarka nije mogla da dođe sebi! (FOTO)
Foto: Youtube screenshot

TENZIJA RASTE

I NJOJ JE ZABIO NOŽ U LEĐA! ĐEKSON SE POMIRIO SA BIVŠOM, SAD SE OGLASILA I ONA: Kad je saznala za SVE, zadrugarka nije mogla da dođe sebi! (FOTO)

Rijaliti -

Nemanja Đerić Đekson je zvanično odlučio da se pomiri sa svojom bivšom devojkom Tijanom Stojanović, sa kojom je prekinuo svaki kontakt pre nego što je postao učesnik u "Zadruzi", najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Iako se pretpostavljalo da nijedna od njegovih bivših devojaka, sa kojima je bio u vezama u Beloj kući nije znala za ovu vest, Đekson je ovo uspeo da sakrije i od svoje najbolje drugarice Zorane Stefanov.

foto: Printscreen/Premijera

Ona nam je priznala da je da je razočarana zbo toga što joj se prijatelj o pomirenju sa bivšom devojkom nije rekao ni reči.

"Razočarana sam s obzirom na to da smo mi drugari, a ja ne znam ništa o tome. Ali u svakom slučaju podržavam njegovu odlluku kakva god da je, i ovog puta sam na Andrijaninoj strani", rekla je Zorana.

Podsetimo se da su Zorana i Đekson jedno drugom bili najveći oslonac u Zadruzi i da je ova zadrugarka jedna od retkih koja je najiskrenije podržavala njegovu vezu sa Andrijanom i kada su ih mnogi ukućani osuđivali.

foto: Youtube screenshot

Kurir.rs/ Pink/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track