Najnovije vesti

STANIJA ULAZI U ZADRUGU SEKSEPILNIJA NEGO IKAD! Starleta traži 100.000 evra i NJIH DVOJE očima da ne gleda: To bi mi bila NOĆNA MORA!
Foto: Dragan Kadić

EKSKLUZIVNO

STANIJA ULAZI U ZADRUGU SEKSEPILNIJA NEGO IKAD! Starleta traži 100.000 evra i NJIH DVOJE očima da ne gleda: To bi mi bila NOĆNA MORA!

Rijaliti

Kako nedeljnik Rijaliti ekskluzivno saznaje, učesnica "Zadruge 2" biće starleta Stanija Dobrojević. Ona je posle višenedeljnog ubeđivanja produkcije Pink pristala da postane stanovnik luksuznog kompleksa u Šimanovcima, a svoj honorar naplatila je tričavih 100.000 evra.

 

Pored toga, Stanija je imala samo jedan uslov, da produkcija u takmičenje ne uvede njenu suparnicu Soraju Vučelić i Kristijana Golubovića, sa kojima je godinama u otvorenom sukobu.

 

foto: Damir Dervišagić

"Stanija je posle 'Farme 6', u kojoj je pobedila i zavela Kristijana Golubovića, a potom i manekena Filipa Panajotovića, odlučila da nikada više neće ući u neki sličan TV format, međutim, na nagovor Željka Mitrovića ipak je odlučila da ponovo okuša sreću i pokaže javnosti svoje zanosne obline. Zasad se njen ulazak drži u strogoj tajnosti, i to će biti pravo iznenađenje za mnoge učesnike, posebno muške, koji neće moći da odole njenoj guzi", rekao nam je anonimni izvor blizak produkciji.


Inače, Stanijina najveća noćna mora može da bude upravo Kristijan Golubović, koji trenutno služi zatvorsku kaznu, ali postoji mogućnost da bude pušten tokom trajanja "Zadruge". Naime, starleta je po završetku "Farme" morala svoju nagradu da podeli s njim, jer je takav bio dogovor, ali je ubrzo posle toga počela međusobna javna pljuvačina.

 

foto: Damir Dervišagić

"Stanija je loš čovek, ali neću reći da je kurva ili drolja. Ona je meni ostala dužna 10.000 evra. Ta bi sve uradila za pare", rekao je Kristijan 2016. za Staniju.


Takođe, Stanija u „Zadruzi“ nikako ne bi želela da se sretne oči u oči sa Sorajom Vučelić, sa kojom se godinama povlači na sudu zbog javnih uvreda koje su iznele jedna drugoj.

 

Inače, Soraja se već neko vreme nalazi van Srbije jer ima zabranu ulaska u zemlju, međutim, nikada se ne zna kada ta zabrana može da prestane da važi.

 

foto: Kurir

(Kurir, Marija Dejanović/ Foto: Dragan Kadić)

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...