NA KRV I NOŽ

TOMA I MC DAMIRO ŽESTOKO ZARATILI ZBOG LUNE ĐOGANI: Odmah upalo obezbeđenje, pa je reper završio u ZATVORU rijalitija! (VIDEO)

Rijaliti -

Učesnici rijalitija su se ludo zabavljali na rođendanskoj žurki koju je "Veliki šef" priredio za Davida Dragojevića, ali je došlo i do sukoba.

Između Tomislava Tome Panića i MC Damira nastao je haos, pa je od jedne rečenice nastala prava fama. Tomi je zasmetalo i to što je MC Damiro u negativnom kontekstu pomenuo Lunu Đogani.

foto: Printscreen/Youtube

Obezbeđenje je odmah uletelo kako bi sprečilo da dođe do neželjene situacije. Sa svih strana su bili i zadrugari, koji su takođe pokušavali da ublaže situaciju, pa je ona ubrzo i okončana. Svađa se nastavila i posle žurke, kada su se Toma i Damiro našli zajedno u Beloj kući i pokušali da reše nesuglasice. Damiro je Tomu nazvao "pi*kinim dimom", zbog čega se Toma uvredio, a potom se svađa samo zahuhtavala i padalo je niz teških uvreda.

"Dužan si nema kome nisi dužan. Ovo vam je Toma Panić, pi.kin dim", rekao je Damiro.

Obezbeđenje ih je razdvojilo, Damira su odveli u zatvor, gde je proveo određeno vreme, kako ne bi došlo do ponovnog sukoba.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track