IZBACILI SU NJEGA IZ LUKSUZNE VILE: A onda je ONA potpuno poludela i produkcija je donela NEVEROVATNU odluku! ŠOK! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

JEDAN MANJE

IZBACILI SU NJEGA IZ LUKSUZNE VILE: A onda je ONA potpuno poludela i produkcija je donela NEVEROVATNU odluku! ŠOK! (FOTO)

Rijaliti -

Naljeg takmičenja ispao Ljubiša Preletačević Beli. Nakon dramatičnog glasanja, takmičari su imali svoja mišljenja i kritike. Većina je dala svoj glas za izlazak Izabeli, pa čak i njena majka!

Ali, publika je ovog puta spasa Izabelu i produžila njen boravak u vili.

foto: Pritnscreen

"Izableja je van sebe, potpuno je poludela", rekla je voditeljka pošto je beli napustio luksuznu vilu.

"Tabelu smatram svojim najvećim porazom. Od danas ne učestvujem u programu. Evo vam ih vaši rijaliti igrači, ako je osoba koja se nije čula već dve nedelje osvojila prvo mesto, ja više nemam ovde šta da tražim", rekla je razočarano Izabela.

foto: Pritnscreen

Najviše negativnih glasova saigrača dobila je Slađa, majka Izabele Aljoski, pa se samim tim našla na vratima velelepne vile.

"Izabela je bila na velikom testu samim mojim ulaskom. Pala je na tom testu i pokazala da je slaba. Ja bih volela sada da odem, a ako ostanem, potpuno menjamo situaciju", objasnila je takmičarka.

"Ponašam se ovako prema mami, jer sam ja bila ovde, a onda nije. Plašim se da ne napravi neki "kiks". Mnogo me nervira kada opsuje, jer to ne priliči njenim godinama ",objasnila je Izabela zbog čega je bila gruba prema mami.

Produkcija je uložila veto, pa samim tim Slađa Aljsoki ostaje u rijalitiju.

foto: Printsscreen/Happy

Kurir.rs/Happy/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track