IMAM NEIZLEČIVU BOLEST: Kiji  Kockar lekari saopštili strašne vesti! POTRESNA ISPOVEST
Foto: Marina Lopičić

Očajna

IMAM NEIZLEČIVU BOLEST: Kiji Kockar lekari saopštili strašne vesti! POTRESNA ISPOVEST

Rijaliti -

Kristina Kija Kockar prošle nedelje je saznala da boluje od sistemske neizlecive bolesti, ekskluzivno saznaje Kurir Rijaliti.

Problemi s varenjem za pobednicu prve sezone „Zadruge“ nisu predstavljali preterano opterećenje, a s druge strane, nije ni stigla da se obrati lekaru zbog mnogobrojnih obaveza koje ima u poslednja dva meseca.

Ipak, tegobe su postajale sve cešce i ozbiljnije, pa je Kija morala da poseti jednu privatnu kliniku na kojoj su ustanovili da situacija nije nimalo bezazlena. Prema našim saznanjima, Kockarevoj su doktori pronašli da boluje od autoimune bolesti koja izaziva netoleranciju na odredene namirnice, što dalje prouzrokuje razne probleme i nevolje. Naše informacije potvrdila je novopecena pevačica, rekavši da se u prvi mah veoma uplašila za svoje zdravlje.

- Nažalost, tačno je to što ste čuli. Pojma nisam imala da taj moj problem s varenjem može biti toliko ozbiljan. Kada sam otišla kod lekara, očekivala sam da mi prepiše neke lekove koji će mi brzo otkloniti muke, ali nije bilo tako. Uradili su mi sve potrebne testove i vrlo brzo mi je saopšteno da je u pitanju autoimuna bolest koja napada organe za varenje i da mi je povišen broj antitela u organizmu. Od toga, kako mi je lekar rekao, pati mnogo ljudi širom sveta i broj obolelih je iz godine u godinu u porastu. Ne postoji nikakva konkretna terapija kojom bi oboljenje moglo da se otkloni, već jednostavno moram da izbegavam odredene namirnice koje mi štete. Borac sam i ovo ne doživljam toliko strašno, nece mi biti teško da iz ishrane izbacim ono što mi stvara probleme. Strahujem, ali se ne predajem - rekla je Kija za Rijaliti.

foto: Damir Dervišagić

Pevačica nam je rekla da su je tegobe mučile još od izlaska iz rijalitija, ali da je ona smatrala da ništa nije alarmantno.

- Nisu to bili nikakvi bolovi, jednostavno, primetila sam da mi organizam ponekad ne reaguje dobro kada jedem. Još mi nisu rekli koje tačno namirnice treba da izbegavam, mada mi je lekar napomenuo da spisak neće biti veliki, na moju sreću. Ubeđena sam da je čak i ta sistemska bolest posledica velikog stresa koji sam preživela dok sam bila u rijalitiju, ali nema veze... Idemo dalje, sad mi je najvažnija promocija nove pesme koja se zove „Potpis“ - zaključila je Kija.

Mirko Gavric tvrdi u Zadruzi KIJA JE SLOBI DALA DOZVOLU DA JE VARA!

U toku prve sezone „Zadruge“ na površinu je izašao silan prljavi veš iz sada vec propalog braka Kristine Kockar i Slobodana Radanovića, a Mirko Gavrić priredio je aktuelnim učesnicima još veći šok, iznevši podatak da je Kija Slobi svojevremeno dala blagoslov da je vara!

Muzičar je, naime, otkrio šta su se Sloba Radanovic, Kristina Kija Kockar i on dogovorili pre pocetka prve sezone „Zadruge“, dok su bili u stanu koji je zvucno i video osiguran.

- Cela priča između Slobe i Kristine je dogovorena. Trebalo je da sam posavetujem Slobu kako da se ponaša u rijalitiju, da ne ćuti i da se izbori za svoje mesto. Veče pre nego što je Sloba ušao u rijaliti, Radanović i Kija su bili kod mene u stanu, sa mojim kumovima, postoji video-zapis tog razgovora - zapoceo je Mirko Gavrić, pa nastavio:

- Kija je Slobi rekla da se ne ponaša kao da je oženjen, te da će mu oprostiti sve - samo da se ne zaljubi. Da će joj biti okej ako mu priđe neka devojka.

Luna Ðogani, u koju se Sloba, kao što je poznato, zaljubio u prošloj „Zadruzi“, nije bila iznenadena njegovim recima.

- Celu priču sam saznala kad sam izašla iz rijalitija - rekla je blogerka. Povodom ovih navoda oglasio se i Sloba Radanović, koji tvrdi da je šokiran onim što je cuo.

- Glupost je da sam se s nekim dogovorio. Sve se desilo spontano i iskreno. Zaljubio sam se u Lunu i sve je bilo stvarno. Nikakva nameštaljka. Šokiran sam navodima Mirka Gavrica i tvrdim da su u pitanju laži i da nisam imao nikakav dogovor sa Kristinom. Da jesam, danas ne bismo imali nikakav problem - rekao je Sloba.

foto: Kurir

Kurir.rs/I. E.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja