Najnovije vesti

ANČI U PAROVIMA EVOCIRA USPOMENE: Gazda Jezda mi je plaćao pesme i spotove!
Foto: Privantna arhiva

Veza bez obaveza

ANČI U PAROVIMA EVOCIRA USPOMENE: Gazda Jezda mi je plaćao pesme i spotove!

Rijaliti

Andrijana Anči Dabetić, pevačica i miljenica Jezdimira Jezde Vasiljevića, nova je takmičarka rijalitija "Parovi 7", pomoću kojeg će pokušati da se vrati na estradu.
Da je bila mezimica najomraženijeg bankara devedesetih, čoveka koji je oštetio na hiljade ljudi kroz piramidalnu štednju, poznato je već odavno, a ni ona samo to ne krije.

foto: Privantna arhiva

Međutim, odmah po ulasku u luksuznu vilu Anči je rekla da s njim nije bila u vezi, već joj je Jezda samo finansirao karijeru. Tu temu pokrenuo je Milutin Radosavljević Mili.
- Znam da ste bili prijatelji, ne znam da li ste bili u emotivnoj vezi, ne mogu da tvrdim. Ali siguran sam da imate nekretnine na vaše ime, kao i bunde i skupoceni nakit - rekao je on, na šta je Dabetićeva odgovorila:

 

foto: Privantna arhiva

- Mi nismo bili u vezi nikad. Jezda mi jeste plaćao ploče, spotove, bio mi je sponzor, ali nismo imali ništa više od toga.


Sećanja Gazda Jezde u odnosu na Anči su potpuno drugačija. Iako nismo uspeli da dođemo do njegovog komentara, Vasiljević je više puta pričao o tome da je devedesetih godina bio u šemi s mnogim pevačicama, između ostalih i sa Dabetićevom, kao i s Vesnom Vukelić Vendi.

 

- U životu sam mnogo toga prošao. Četiri puta sam se ženio, imam šestoro dece, prvu ćerku dobio sam u 15. godini života. Ni sam ne znam koliko sam žena imao do sada, bio sam u vezi i s pevačicama Anči i Vendi devedesetih, kad su počinjale da pevaju, ja sam im pomogao u karijeri - rekao je Vasiljević svojevremeno.


Isto kao Dabetićeva, i Vendi priznaje da je poslovala s Jezdom bez obaveze da imaju seks, s tim što ona tvrdi da je bivši bankar bio u šemi sa Anči i skupo je čašćavao.

 

foto: Zorana Jevtić

- Nisam spavala sa Gazda Jezdom, kako je rekao. Pošto sam ga odbila, bacio se na Anči Dabetić i sa njom je bio sedam, osam meseci, dok joj nije kupio kuću i opremio je nameštajem - rekla je Vukelićeva.

Nepoznati otac poginuo u nesreći
Anči sama odgaja sina

 

Pre nekoliko godina Anči se ostvarila u ulozi majke, ali javnost nikad nije saznala ko je otac njenog deteta. Prema rečima pevačice, njen partner je poginuo ubrzo po rođenju naslednika i ona je samohrana majka.
- U tom slučaju se sudbina poigrala sa mnom i dodelila mi drugačije karte od onoga što sam ja zamišljala. Početkom 2011. godine, tačnije 3. februara, Markov tata je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je to užasan period, bilo mi je mnogo teško, mesec dana praktično nisam izlazila iz kuće, ali onda sam se trgla i potpuno se posvetila sinu, jer nisam mogla ništa da promenim. Mnogo mi je bilo teško zbog Marka, koji je ostao bez oca, jer biće perioda u životu kad će mu on sigurno trebati. Ali život ide dalje - rekla je pevačica jednom prilikom.

 

 

Lična karta
Andrijana Anči Dabetić
rođena: 15. juna 1972. godine
mesto: Berane
deca: sin Marko Antonije
karijera: od 1992. do 2007. objavila šest albuma, ali nije imala zapažen uspeh

Kurir.rs/ Ivan Ercegovčević/ foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...