Najnovije vesti

GLAVNI JE FRAJER U ZADRUZI 2, A SADA JE OTKRIVENO KO JE ZAPRAVO VLADIMIR: Poznata pevačica ispričala sve o njegovom privatnom životu!
Foto: Printscreen

NISTE ZNALI

GLAVNI JE FRAJER U ZADRUZI 2, A SADA JE OTKRIVENO KO JE ZAPRAVO VLADIMIR: Poznata pevačica ispričala sve o njegovom privatnom životu!

Rijaliti

Nova sezona rijalitija počela je pre nekoliko dana, a jedan od preko 50 učesnika koji je privukao veliku pažnju svakako je Vladimir Tomović.

 

Osim svojim stasom, on je privukao pažnju i stavom, jer nema dlake na jeziku, a njegova prijateljica, pevačica Bubom Miranović otkrila je nešto više o ovom zadrugaru koji je zaintrigirao javnost.

 

foto: Printscreen TV Pink

"Mi smo prijatelji već godinama. Smatram da se Vladimir odlično snašao, uspeo je među toliko ljudi i različitih karaktera da se istakne i stavi sebe u prvi plan", istakla je Buba.

 

Ono što je definitivno obeležilo prethodnih nekoliko dana jeste njegov odnos sa Lunom Đogani i Stanijom Dobrojević, pa je pevačica otkrila šta misli o tome i da li se njemu zaista one dopadaju ili je to sve taktika:

 

foto: Printscreen/Youtube

"Ne bih ja to previše komentarisala. Vladimir je jedno savršeno biće i dobro zna šta radi. I što mora da znači da mu se bilo koja od njih dopada i da želi nešto sa njom? Možda mu se Luna i Stanija dopadaju fizički, a možda završi sa nekom trećom, petom. Mislim da on sada ispipava teren, želi da sačeka, da vidi šta će se dešavati, pa možda za deset dana, mesec dana odluči da li će sa nekom biti ili ne. On je pametan momak, sigurna sam da će znati šta je najbolje za njega", istakla je pevačica.

 

Na kraju, Buba je sigurna da će on doći do samog finala:

 

"On ide do kraja 100 posto! Sam ili ne, sigurno će doći do samog kraja", zaključila je pevačica.

 

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...