MEĐU TRAGIČNIM LJUBAVIMA, KONTROVERZNIM OPERACIJAMA, ŽESTOKIM RIJALITI SVAĐAMA... ONI SU POBEDILI! Otišli u šoping da proslave, Mina Vrbaški predvodila ekipu! (VIDEO)
Foto: Printscreen

POBRALI SVE SIMPATIJE

MEĐU TRAGIČNIM LJUBAVIMA, KONTROVERZNIM OPERACIJAMA, ŽESTOKIM RIJALITI SVAĐAMA... ONI SU POBEDILI! Otišli u šoping da proslave, Mina Vrbaški predvodila ekipu! (VIDEO)

Rijaliti -

Prva grupa zadrugara pobrala je simpatije publike te je pobeda nakon prikazivanja skečeva u okviru emisije "Tvojih pet minuta" otišla u ruke Mine Vrbaški, Lune Đogani, Jovice Putnikovića, Adama Đoganija, Nemanje Tošića i Branislava Radonjića Brendona. Kada su se sabrali glasovi, oni su poneli titulu apsolutnog pobednika sa 75,7 odsto glasova.

Tim povodom, dobili su priliku da za 1000 dinara i 60 sekundi u prodavnici uzmu sve ono što im je potrebno za dalji boravak u Imaginarijumu.

Svakako, o ostale grupe uspele su da izmame aplauz i osmehe, kao što je to učinila Miljana Kulić sa Zoricom Marković, Radom i Radetom Vasićem, Slobodanom i Borom Santanom.

"Ja radim romske svadbe. Toliko ste dobro uradili, zaista tako to donekle izgleda, ovo je bilo top", prokomentarisala je Nadežda.

Nataša Moskva, Zlata Đurković, Mirko Gavrić, Suzana Perović, Lazar Jeremić i Nikola Bokun pokazali su svoje glumačke sposobnosti imitirajući omiljene likove iz bajki.

"Želim da čestitam ovoj grupi. Videla sam koliko su se potrudili. Mirko je još jednom pokazao koliko je talentovan", istakla je Luna.

Ogromno iznenađenje priredila je i grupa Marije Jovanović, Rebeke Popović, Zerine Hećo, Baneta Čolaka, Lepog Miće i Darije Stević. Oni su, naime, svojih 5 minuta iskoristili da pokažu kako izgleda prava gluma u rijalitiju.

"Mislila sam da je stvarno došlo do haosa. Kada je Zerina rekla Banetu da je klošar, videla sam da je gluma sve, fenomenalni su bili", oduševljeno je prokomentarisala Miljana.

Aleksandra Subotić i David Dragojević zajedno sa Tomom Panićem, MC Damirom, Majom i Marijanom Zonjić prikazali su klupski provod a zatim i pogibiju zbog ljubavi i svega ostalog što život čini. Tragična ljubavna priča koju su smestili u Njujork posebno je pogodila Vladimira.

"Ovo je bilo savršeno. Tomo, svaka čast!" rekao je Vladimir.

Podsetimo, Veliki šef najavio je ovo takmičenje sledećim pismom:

"Dragi zadrugari, vreme je da se spremite za večerašnje nastupe. Uskoro ćete početi sa nastupima i to ovim redosledom:

Prva grupa: Luna, Adam, Brendon, Nemanja, Joca, Mina. Druga grupa: Vlada, Ramona, Sneža, Savo, Đuro, Aleksa. Treća grupa: Mika, Giba, Nevena, Miljana, Bojan, Dean. Četvrta grupa: Marija Kulić, Nadežda, Stanija, Marko, Doreotea, Olja. Peta grupa: Toma, David, Aleksandra, MC Damiro, Maja, Marijana. Šesta grupa: Marija Jovanović, Rebeka, Zerina, Bane, Lepi Mića, Darija. Sedma grupa: Nataša, Zlata, Mirko, Suzana, Lazar, Nikola. Osma grupa: Zorica, Rada, Rade, Miljana, Cobe, Bora - pročitala je pismo Olja".

Svi učesnici rijalitija danima su se pripremali za ovo kreativno veče.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track