LAKIĆ I COKA PRED RASKIDOM?! Nikola neće da trpi njene ispade: Ako mi daješ MRVICE, i ja ću početi tako da radim! (FOTO)
Foto: Printscreen

LJUBAVNI JADI

LAKIĆ I COKA PRED RASKIDOM?! Nikola neće da trpi njene ispade: Ako mi daješ MRVICE, i ja ću početi tako da radim! (FOTO)

Rijaliti -

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Nikola Lakić ušao je u ljubavnu romansu sa vaspitačicom, Aleksandrom Cokom Tasić, što je izazvalo veliku pažnju što kod gledalaca, ali i kod porodice plavokose takmičarke.

Međutim, rešili su da se bore za svoju ljubav i time dokažu da su osećanja između njih prava, ali u svakom ljubavnom gnezdu postoje ljubavni jadi.

foto: Printscreen

Lakić već danima ne dobija pažnju od njegove izabranice, kako navodi, te je hteo da je upozori:

"Coko, ja ne mogu da grizem jedini za nas. Ako mi daješ mrvice, i ja ću početi tako da radim, to neće izaći na dobro", uplašeno je rekao Nikola.

Kako bi je malo razdrmao Lakić je nastavio da je upućuje u njihov dalji odnos, što je dodatno uznemirilo Coku, znajući da joj roditelji ne odobravaju vezu, ali je i u strahu da raskine, jer će ispasti da je njihova ljubav lažna, kako mnogi u vili komentarišu.

foto: Printscreen/Happy

Želeći da je malo smiri, rekao joj je:

"Neću se za sada povući od tebe, jer mi je lepo sa tobom, samo mislim da mi se nisi dovoljno dala, kao što sam se ja tebi. Hladnija si nego na početku, znam da je to zbog cele situacije, ali te molim da razmisliš o svemu, pa ćemo pričati"

foto: Printscreen Happy

Kurir.rs/ HappyTv.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track