MAJKA MMA BORCA ZA KURIR: Neću Izabelu za snajku, Benjamin ima ženu u Sarajevu! (FOTO)
Foto: Printscreen Happy

NE PRIHVATA JE

MAJKA MMA BORCA ZA KURIR: Neću Izabelu za snajku, Benjamin ima ženu u Sarajevu! (FOTO)

Rijaliti -

Majka učesnika "Parova" Benjamina Spahovića, Silvana Spahović, otkrila je za Kurir da na njegovu devojku iz rijalitija Izabelu Anderson ne gleda kao na snajku.

foto: Printscreen Happy

MMA borac iznenadio se kada je tokom nedeljnog ručka u vili u Zemunu ugledao svoju mamu, pa joj je odmah potrčao u zagrljaj. Njegova devojka Izabela takođe je prišla budućoj svekrvi kako bi je pozdravila, a Benjamin ju je predstavio kao svoju verenicu. Ipak, Silvana joj je samo hladno pružila ruku i nije želela da komunicira s njom.

foto: Printscreen

- Došla sam samo da vidim Benju i srećna sam zbog toga. Hvala produkciji - rekla je ona.

foto: Dragana Udovičić

Gospođa Spahović, dan nakon posete sinu u rijalitiju, otkrila je za Kurir da nema ništa protiv Izabele Anderson, ali da je nikada neće prihvatiti kao člana porodice s obzirom na to da je Benjamin u rijaliti ušao sa statusom oženjenog muškarca koji ima dete. Zapravo, on je bio u višegodišnjoj vanbračnoj zajednici sa izvesnom Aleksandrom, koja mu je rodila ćerku.

foto: Printscreen

- Ne želim da komentarišem Izabelu kao Benjinu devojku. Ne mogu da je komentarišem kao snajku, mogu kao osobu. Nemam ništa loše da kažem za nju. Ona je fina i povučena, samo ćuti. Kada joj nešto ne odgovara ili kada pričaju nešto za Benju, ona ustane i kaže. Lično nemam ništa protiv te devojke, niti imam pravo da se mešam u Benjaminov život - počela je njegova majka.

foto: Printscreen

Silvana je dodala da ima sjajan odnos sa nevenčanom suprugom svog sina Aleksandrom, koju smatra jedinom snajkom.

foto: Printscreen

- Imam super odnos i sa unukom i sa Aleksandrom. Ona je moj broj jedan. Ništa me ne može odvojiti od njih, šta god Benja da uradi. Ne može nikakav pomak da napravi između nas tri. One su mi najbitnije - rekla je Silvana. Odnos nesuđene svekrve prema Izabeli nju je dosta poljuljao, pa je počela da sumnja u mnoge stvari. Kada je čula šta je Silvana rekla za nju, povukla se na kraj stola i ćutala. Postiđena Izabela samo je rekla da nema šta da kaže, da je veoma stidljiva i da joj je neprijatno dok sedi pored Benjaminove majke.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/JELENA STUPARUŠIĆ/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track