UKUĆANI GA NE MIRIŠU, KAŽU DA PIJE PIVO PO CEO DAN I GLUMI ŽRTVU... Prijateljica MC Damira otkrila razlog njegovog ulaska u Zadrugu 2 i jako je važan!
Foto: Printscreen

PROGOVORILA O ZADRUGARU

UKUĆANI GA NE MIRIŠU, KAŽU DA PIJE PIVO PO CEO DAN I GLUMI ŽRTVU... Prijateljica MC Damira otkrila razlog njegovog ulaska u Zadrugu 2 i jako je važan!

Rijaliti -

Prethodnu noć obleležile su brojne svađe, a jedna od žustrijih bila je između modne blogerke Lune Đogani, i MC Damira.

Naime, Damiro se podsmevao svojoj cimerki, jer pije lekove kao posledicu dešavanja prethodne sezone "Zadruge", na šta mu Đoganijeva nije ostala dužna, ali u njenu odbranu je stao i Bora Santana te su se njih dvojica raspravljali dugo u noć.

Damirova prijateljica Ljubica jasno je istakla da podržava svog prijatelja, i otkrila koji je njegov motiv za duži opstanak u rijalitiju.

foto: Printscreen/TV Pink

Ljubica nije želela da komentariše sinoćnu svađu koju je započeo njen drug, ali je istakla da je Damiro iritantan većini ukućana jer je iskren, i zato što se ponaša onako kako misli da u toj situaciji i treba. Ona smatra da cimeri neće izbaciti iz takta njenog prijatelja, barem ne toliko da sam napusti velelepno imanje, te je istakla da će se Damiro truditi da ostane do samog kraja i da za to ima jedan dobar razlog.

"Jak je on, izdržaće. Opstaće koliko opstane, ali sam neće izaći. Neće izneveriti svoje prijatelje i ćerkicu. Ona je glavni razlog njegovog ulaska u rijaliti", rekla je Ljubica, dok njegov sukob sa Lunom nije želela da komentariše.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja