PREMAŠILA SAM SLOBU ŠTO SE TIČE MUZIKE I POPULARNOSTI: Kija Kockar neće da bude lažno skromna, ali ipak priznaje OVO!
Foto: Ana Paunković

OTVORENO O BIVŠEM MUŽU

PREMAŠILA SAM SLOBU ŠTO SE TIČE MUZIKE I POPULARNOSTI: Kija Kockar neće da bude lažno skromna, ali ipak priznaje OVO!

Rijaliti -

Pevačica i pobednica "Zadruge 1", Kristina Kija Kockar, otputovala je na zasluženi odmor, a kao destinaciju je odabrala Sejšele. Ona je na odmor otišla sa kumom Vanjom, a pre nego što je napustila Srbiju ispričala je da je imala priliku da čuje novu Slobinu pesmu koja će uskoro ugledati svetlost dana.

"Čula sam njegovu novu pesmu, i dopada mi se. Znam i naziv pesme, ali mi Slobodan ne dozvoljava da otkrijem bilo šta povodom toga. Pesma je hitična, muzika mi se dopada, još on i Cobi rade na tekstu, ali vidim hit u najavi", priznala je Kija.

foto: Printscreen

Kristina je rekla da joj je krivo što Slobina prva objavljena pesma nakon rijalitija nije prošla onako kako je on očekivao, ali da se nada da će novi singl njenog bivšeg supruga biti hit kao vrata. Takođe, ona je priznala da je svesna da je popularnija od svog bivšeg partnera.

"Istina je da sam ga premašila što se tiče muzike i sa pregledima na Jutjubu, kao i popularnosti, neću biti lažno skromna, što su činjenice, što ne znači da on sa novom pesmom neće napraviti bum, i nadmašiti mene", iskrena je Kockareva.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Pink, Foto: Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track