VLADIMIR TOMOVIĆ ZAPANJIO: Luna? Ona IMA DEČKA, a takva za mene ne postoji! Posle ove izjave I STANIJA USTALA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŠOK

VLADIMIR TOMOVIĆ ZAPANJIO: Luna? Ona IMA DEČKA, a takva za mene ne postoji! Posle ove izjave I STANIJA USTALA! (VIDEO)

Rijaliti -

Zadrugarima je veče predodređeno za pitanja publike počelo izuzetno burno. Već nakon prvog pitanja, koje je bilo postavljeno Vladimiru Tomoviću, svima je skočio pritisak na dvesta! Jednog fana interesovalo je da li je Vladi ego povređen time što ga je Luna na početku rijalitija odbila.

foto: Printscreen

On je, pokušavajući da objasni da devojka koja gaji simpatije prema nekom drugom ne postoji za njega, izjavio kako "Luna ima dečka", što je iznenadilo čak i blogerku.

"Nemam dečka!" prekinula ga je u izlaganju šokirano, te odmah otklonila svaku sumnju, zbog čega se on brzo ispravio u daljem odgovaranju.

Kako je tvrdio da nikakvog pokušavanja čak nije bilo te da su brzo shvatili da neće "podizati prijateljstvo na viši nivo", zaključio je s time da mu ego uopšte nije povređen, jer ne postoji razlog za tako nešto.

foto: Printscreen

Kada je Luna ispričala svoju stranu priče. ističući još jednom da u "Zadrugu 2" nije ušla da bi našla dečka, Stanija je ustala za njom tvrdeći da je na početku nečeka i te kako bilo.

Prema njenim rečima, koje je izgovorila povodom informacija koje su tada dolazile do nje, prvo je Vlada prišao Luni, a zatim je ona "trčala za njim". Starleta je tada još uvek ispipavala teren, te se i te kako interesovala da li "gleda samo u nju".

Luna je brzo demantovala da je trčala za bilo kim, ali zadrugari su ovime svakako najavili još jednu burnu noć tokom koje će eventualno evocirati razne minule momente iz nove sezone ovog rijalitija.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track