PRIJATELJICA SROZALA MC DAMIRA U ŽIVOM PROGRAMU: Ne znam ništa o parama i finansiranju STANIJINOG SPOTA o kom je on govorio!
Foto: Printscreen

PODRŠKA ZATAJILA

PRIJATELJICA SROZALA MC DAMIRA U ŽIVOM PROGRAMU: Ne znam ništa o parama i finansiranju STANIJINOG SPOTA o kom je on govorio!

Rijaliti -

Prijateljica MC Damira, Aleksandra Milošević komentarisala je u emisiji njegovo ponašanje i situacije u "Zadruzi 2".

Damirova prijateljica je objasnila šta je njegova najveća pretnja u rijalitiju, a zatim iznela i neke do sada nepoznate detalje o ovom zadrugaru:

"Jedina Damirova pretnja je on sam sebi. Prošlogodišnji beg iz "Zadruge" nas je iznenadio, očigledno je da voli slobodu, te je zato pobegao. Moguće je da će i ovaj put pobeći", rekla je Aleksandra kroz osmeh.

foto: Printscreen Pink

S obzirom na to da se dugo pominjala poslovna saradnja između Stanije Dobrojević i Damira, kao i žestoka svađa nakon što je reper tvrdio da ga je ona prevarila i nije odradila zajedničke nastupe, pa je on ostao bez novca, njegova prijateljica je istakla da ne zna ništa o tome:

"Ne znam ništa o tim parama o kojim javnost dugo priča. Mislim da bi njihov odnos bio jako zanimljiv, i da bi u "Zadruzi" trebalo da grade korektan odnos radi dalje budućnost", rekla je Damirova podrška.

Kurir. rs, Pink /Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track