ŽESTOKA SVAĐA

J.BALA SAM SE SA TVOJIM OCEM, ALI MU NE BIH RODILA P.DERA: Zorica vikala na Mirka, a onda joj je mama Kulić uzvratila: SAMO IM P.ŠIŠ! (VIDEO)

Rijaliti -

Zorica Marković žestoko se posvađala sa ćerkom i majkom Kulić, a svađa je kulminirala kada je Miljana stala na stranu Mirka Gavrića, koji je potegao priču da je pevačica bila sa njegovim ocem.

"Mom sinu starijim Dejanu i snaji Zori i Iliji da poručim da se ništa ne sikiraju zbog mene. Da je ovo napad ovog goveda na mene. Ne sikirajte se, ja se odlično nosim sa sve ovim i tek ću da se borim", rekla je Zorica, a onda je pozdravila sve Kijine fanove što je iznerviralo Mariju i Miljanu Kulić.

"Nije lepo gospođo. Imaš ti od Mirkovog oca i Mladena", dobacila je Marija.

"Ne spominji mrtvog čoveka, on je mrtav! I njega treba da je sramota što ga spominje", dobacila je Zorica, a onda se umešao Gavrić.

"Spominjem ga s ponosom jer moj otac je bio čovek, grdosija", rekao je Mirko.

"Davno sam se je.ala sa tvojim tatom, a ja idem do kraja dok ne zatrudnim. Sigurno ne bih rodila takvog socijalnog pederčinu. Prvo si rekao da si gledao, a onda si rekao da ti je mama prenela. Dogovori se", vikala je Zorica.

"Jebem i tebe i mamu", vikala je Zorica, a Miljana nije mogla da ćuti pa je rekla da je majka majka, a otac otac pa kakav god da je.

"Onda reci tati da ne tuče svaki dan ovu budalu", prišla je Zorica i pokazala prstom na Mariju.

"Tek ćeš sad da vidiš. Ubili smo je", provocirala je Miljana dok im se Zorica unosila u lice: "Ti ćeš da se jašeš sa mnom".

"Tebe niko ne dira, samo te kecaju, samo im p.šiš", nisko je udarila staija Kulićeva. "To sam videla od tebe. Ti dobro pušiš. Vas dve ste raspale k.rvetine", vikala je Markovićeva. "Od 15. godine si se putila u ptomet", provocirala je Miljana.

"Naravno, a ti se u stare dane jebeš sa Mladenom Vuletićem, a ti sa narkomanom praviš dete", vikala je Zorica.

Svoj sukob su nastavile u dvorištu gde su jednu drugu.

Kurir.rs/Foto Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track