ZADRUGARI IZBEZUMLJENI! GAVRIĆ POBEGAO?! LUNA POLUDELA: Molio me je 15 dana da uđem u rijaliti, ne verujem kako je otišao! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NEMA KO GA NIJE TRAŽIO

ZADRUGARI IZBEZUMLJENI! GAVRIĆ POBEGAO?! LUNA POLUDELA: Molio me je 15 dana da uđem u rijaliti, ne verujem kako je otišao! (VIDEO)

Rijaliti -

Producent Mirko Gavrić pokušao je da pobegne iz Bele kuće, ali obezbeđenje je brzo reagovalo te ga sprečilo u tome. Međutim, brojni zadrugari nisu imali pojma, već su ga mučno tražili po Rajskom vrtu, štali... čitavom imanju! Najviše potresena bila je Luna Đogani:

"On je mene molio 15 dana da uđem u rijaliti i onda ovako da ode, ne mogu da verujem", vikala je.

Marijana Zonjić i Marija Jovanović proširile priču o njegovom bekstvu, kao po dogovoru. Naizgled on je pobegao, ali se u stvari krio u kuhinji.

Sa željom na nastavi zabavu, Mirko se skrivao po "Zadruzi 2". Izrevoltiran nakon turbulentne večeri tokom koje se govorilo o navodnim bludnim radnjama iz njegovog brivatnog života pa stresu koji je njegova žena Dragana pretrpela pa izgubila dete zbog Zorice Marković, Mirko je pokušao da nađe izlaz u Rajskom vrtu, ali na sam pogled na obezbeđenje odustao.

"Neću da vam pravim probleme", izjavio je i pošao u kuću.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja