SUPRUGA MIRKA GAVRIĆA PROLAZI PAKAO ZBOG ZADRUGE! Optužuju joj muža da je gej, da je RASTURIO brak Slobe i Kije, a onda je spomenula Anabelu...
Foto: Pritnscreen Instagram

OTVORILA DUŠU

SUPRUGA MIRKA GAVRIĆA PROLAZI PAKAO ZBOG ZADRUGE! Optužuju joj muža da je gej, da je RASTURIO brak Slobe i Kije, a onda je spomenula Anabelu...

Rijaliti -

Fanovi onih zadrugara sa kojima je Mirko Gavrić u sukobu njegovoj supruzi pišu razne bljuvotine u porukama na društvenim mrežama, ali joj i prete. Ova saznanja potvrdila nam je i sama Dragana Gavrić.

"Najviše mi stižu poruke podrške, zbog čega sam neizmerno srećna. Ne mogu da kažem da nije bilo i onih drugih, ali se njima ne bavim", kaže Dragana, koja se očigledno dobro nosi i sa negativnom stranom učešća njenog muža u rijaliti programu.

Mirkova žena nam kaže da joj nije prijatno kad njenom mužu lepe razne etikete, ali da joj teže pada to što je usamljena bez muža.

"Ponosna sam na Mirka i njegovo ponašanje. Poučena iskustvom iz prethodne sezone, očekivala sam da će se svašta i pričati i pisati. Mirko je jako interesantna ličnost. Teško mi pada razdvojenost, jako smo vezani i dešava se da u istom trenutku imamo krizu jedno za drugim", otkriva pevačica poreklom iz Crne Gore.

Supruga Mirka Gavrića kaže i to da je do sada nijedna situacija u “Zadruzi” nije dovela do suza. Ona se, objašnjava, isplakala pre početka “Zadruge“.

"Priznajem da sam se isplakala uoči samog njegovog ulaska u rijaliti. Znajući da ćemo biti razdvojeni, bila sam jako tužna. Ali sam srećna kad god ga vidim nasmejanog i svim srcem sam uz njega", kaže Dragana.

Ona tvrdi i da nijednom do sada nije posumnjala u njihov brak, iako je blizak sa mnogim učesnicama u rijalitiju i da do toga teško može da dođe.

"Postupci su ti koji bi eventualno mogli da nas poljuljaju, ali jako verujem u brak kao zajednicu, kao i Mirko, te sam tako sigurna da ne postoji stvar ili neki njegov postupak koji će upravo taj naš brak moći da poremeti", ističe Dragana.

Dok supruga Mirka Gavrića u spoljnom svetu doživljava neprijatnosti, on pokušava u “Zadruzi” da dokaže da nije homoseksualac, kako su ga na početku zadruge optuživali mnogi zadrugari, ali i da on nije on taj koji je rasturio brak Kiji i Slobi.

Naime, Mirko Gavrić je u “Zadruzi“ odgovorio na brojne navode da je gej i da je bio u vezi sa Slobom Radanovićem, pa je u toku razgovora sa Zoricom Marković otkrio detalje o svom životu.

"Sloba i ja nismo proveli noć zajedno, moja žena zna sa kim sam ja bio to veče. Otišli su do te mere. Meni su se u životu desile stvari kakve su mi se desile. Neću da ulazim u priču da li sam homoseksualnog ili biseksualnog opredeljenja, to je budalaština. Sa devet godina sam ostao bez muške figure. To što sam feminiziran, to ne znači da volim du*e, oduvek sam imao pored sebe najbolje ribe, celog života", rekao je Mirko Gavrić o sebi i dodao:

"Ja sve ljude volim, nisam rođen da mrzim nikoga."

foto: Instagram

Mirko Gavrić je na samom početku rijalitija iskoristio priliku i objasnio situaciju o kojoj su svi pričali - kada su se Luna i Sloba upoznali na njegovoj svadbi kada je Anabela prišla Slobi i zamolila ga da pleše sa Lunom.

Mirko se stavio na Slobino mesto i ispričao šta bi uradio da ga je majka blogerke Anabela Atijas pitala da pleše sa njenom ćerkom na venčanju.

"Da li bi želeo da plešeš sa mojom ćerkom? Pa ja bih sa majkom ćerke plesao! Sigurno je da se na slavljima ne bavim tim stvarima i da idem da upoznajem ljude. Moja svadba je bila 2016. godine, a rijaliti je napravljen 2017. Oni su sve povezali da sam ja inicijator cele njihove priče", rekao je Mirko Gavrić ovim povodom.

Dragana Gavrić nam je otkrila i da je stupila u kontakt sa pevačicom Anabelom Atijas, najboljom drugaricom njenog muža Mirka, kada je saznala iz medija da je pretrpele nasilje od supruga Andreja.

"Čula sam se sa Anabelom nakon svega što se desilo sa Andrejem. Poslala sam joj poruku, pitala kako je, ona mi je odgovorila da je dobro i to je sve."

Kurir.rs/Blic/Foto

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track