NIJE MOGAO VIŠE DA TRPI!

MIRKO GAVRIĆ NAPUSTIO ZADRUGU A SAD MORA I DA PLATI: Prekršio ugovor koji je sklopio i evo koliku cifru sad mora da iskešira! A SVE ZBOG NJE! (VIDEO)

Rijaliti -

Producent Mirko Gavrić u žestoku svađu sa Miljanom i Marijom Kulić, u nameri da odbrani ćerku svoje najbolje prijateljice Anabele Atijas - Lunu Đogani.

Miljana je vređala Anabelu i nazivala je pogrdnim imenima, pa je u jednom trenutku došlo i do fizičkog obračuna, prilikom kojeg je Luna udarila dva puta Miljanu u glavu.

Posle neuspešnog višesatnog odgovaranja zadrugara da odustane od ove namere, Mirko je potpisao ugovor koji ga tereti da plati odštetu Televiziji Pink u iznosu od 50.000 evra, što je predviđeno sklopljenim ugovorom ukoliko dođe do samoinicijativnog izlaska.

"Ja, Mirko Gavrić svojom svesnom odgovornošću potpisujem ovaj dokument koji potvrđuje da ću platiti 50.000 evra odštetu Televiziji Pink zato što napuštam rijaliti "Zadrugu 2" i time snosim svoje posledice", pročitao je Mirko ono što je pisalo na papiru i potpisao.

Zadrugari su ga u poslednjem trenutku odgovarali od te ideje, ali on nikoga nije slušao. Kada je potpisao ugovor u tri primerka, Luna Đogani i Nadežda Biljić su briznule u plač.

Njima je toliko teško pao njegov odlazak da se Bela kuća orila od plača.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track