GAVRIĆ JE SVE UNAPRED ISPLANIRAO, PA I SKANDAL SA MILJANOM: Evo kako će Mirko da plati 50.000 evra jer je PREKRŠIO UGOVOR!
Foto: Ana Paunković

SVE JE SREDIO I PRE RIJALITIJA

GAVRIĆ JE SVE UNAPRED ISPLANIRAO, PA I SKANDAL SA MILJANOM: Evo kako će Mirko da plati 50.000 evra jer je PREKRŠIO UGOVOR!

Rijaliti -

Pevač Mirko Gavrić noćas je napustio rijaliti šou "Zadruga", što je šokiralo mnoge, ali ne i njega, jer je on znao da će ovo da se desi.

Gavrić je pre ulaska u rijaliti rekao da je svestan da može da se desi da svojevoljno napusti imanje u Šimanovcima i da je se spremio za kaznu koja mu u tom slučaju sledi.

- Ja sam se za to osigurao. Spremio sam iznos kazne. Postoji u banci račun, moja supruga ima karticu.. Onog trenutka kada meni bude pukao film ja ću da kažem: "Ženo, uzimaj karticu, ja odlazim na kapiju" - izjavio je pre ulaska Gavrić.

Podsećamo, Mirko je u više navrata u razgovoru sa pojedinim zadrugarićma istakao da ne može više da bude u rijalitiju, da mu supruga mnogo nedostaje i da će napustiti "Zadrugu". Izgleda da je sukob sa Miljanom bila kap koja je prelila čašu, pa je svoje namere sproveo u delo.

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track