OVAJ PUT NE PRAŠTA

DAVIDOV PAKLENI PLAN DA ŠUTNE ALEKSANDRU PROPADA! ODBRUSILA MU ŽESTOKO: Idi i ne vraćaj se, sa mnom više NEĆEŠ DA MANIPULIŠEŠ! To što si mi ti rekao nijedan momak NIKADA NIJE! (VIDEO)

Rijaliti -

Otkako je navodni pakleni plan Davida Dragojevića obelodanjen, brojni fanovi mnogo više pažnje obraćaju na ovaj par, koji se sve češće sukobljava.

"Njegovi planovi posle rijalitija su vezani za Ameriku, a ne za Srbiju. Tamo nema nameru da vodi Aleksandru i u rijalitiju će se njihova ljubav završiti. Već je počeo da joj priređuje ljubomorne scene, a plan je takav da se ona sama udalji od njega kada shvati da on muva devojke u rijalitiju. On čak izbegava i seks s njom. Lično mi je rekao da će to i da uradi", rekao je za Kurir Davidov prijatelj.

Nakon najskorije zadrugarske žurke, Aleksandra i David nikako da pronađu zajednički jezik, i ovoga puta atraktivna crna dečku ne prašta ono što joj je priredio. Naime, on se zatvorio u ormar sa još nekoliko devojaka, pa se ona danas osamila na doku Imaginarijuma ne bi li razbistrila mozak i razmislila o svemu što se dešava. David je pokušao da je privoli poljupcima, međutim nije se dala prevariti.

"Nemoj da me ljubiš. Ti to ne radiš iz ljubavi, već iz sažaljenja. Ne osećam se dobro i ne želim ovo. Vićeš, šta si mi sve rekao nijedan momak mi nije to pričao, a ti me vređaš", govorila mu je ona.

"Ti mene izazoveš da ja ne umem se kontrolišem", pokušao je da "vrati loptu na njenu stranu", ali bezuspešno.

"Kako ja umem da se kontrolišem? Idi, 'ajde. Nemoj da se vraćaš, manipuliši sa nekim drugim, sa mnom više nećeš", oštro mu je poručila, nakon čega se David pokupio i otišao kod Drveta mudrosti.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track