LUNA IZNAJMILA LUKSUZNI STAN, A SADA SU JOJ STVARI NA ULICI: Novi peh Đoganijeve! Zadruga joj trenutno JEDINA KUĆA, a gde će POSLE?
Foto: Printscreen Pink

samo joj još to falilo

LUNA IZNAJMILA LUKSUZNI STAN, A SADA SU JOJ STVARI NA ULICI: Novi peh Đoganijeve! Zadruga joj trenutno JEDINA KUĆA, a gde će POSLE?

Rijaliti -

Gagi i Anabela su dvadesetak dana nakon što je blogerka ušla u "Zadrugu 2" ispraznili stan u kojem je živela na Novom Beogradu.

Roditelji Lune Đogani koja je posle samo tri meseca pauze između rijalitija ušla u Zadrugu 2, Anabela Atijas i Gagi Đogani, izneli su sve stvari iz stana na Novom Beogradu u kojem je blogerka živela pre odlaska u Šimanovce.

foto: Printscreen Pink

Luna je pre ponovnog ulaska u Zadrugu živela u luksuznom bloku na Novom Beogradu sa svojim kućnim ljubimcem, a stan je iznajmljivala na mesečnom nivou. Gagi nam je potvrdio da su on i Anabela zajedničkom organizacijom izneli ćerkine stvari, te da stan više nije zakupljen:

"Da, izneli smo stvari iz stana gde je živela pod rentom. Pošto se desilo na brzinu to da je ona ušla u Zadrugu, ostalo je još dvadesetak dana prostora, i onda smo se organizovali i sve smo stvari morali da iznesemo, da bi ostavili stan prazan", objasnio je Gagi, pa dodao:

foto: Printscreen Instagram

"Bila je u luksuznom bloku na Novom Beogradu, naravno da su stanovi pod kirijom skupi, koštao je 600 evra. Svi znamo svi kakva je situacija bila posle Zadruge. Uostalom, morala je tamo, tamo su i kamere, i obezbeđenje, garaža, ne može svako da ti priđe. Uostalom, ona je htela da bude u tom stanu, to je bila njena želja.

Lunine stvari iz stana su zasad sklonjene sa strane, budući da, kako Gagi kaže, nema mesta ni kod njega ni kod Anabele.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs, Telegraf / Foto: Printscreen Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track