MIRKO JE SEBIČAN, MISLI SAMO NA SVOJE D.PE: Gagi Đogani opleo po Gavriću jer je Lunu ostavio na CEDILU, a onda ga je nazvao...
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Ana Paunković

NE MOŽE DA MU OPROSTI

MIRKO JE SEBIČAN, MISLI SAMO NA SVOJE D.PE: Gagi Đogani opleo po Gavriću jer je Lunu ostavio na CEDILU, a onda ga je nazvao...

Rijaliti -

Muzički producent Mirko Gavrić napustio je "Zadrugu" nakon sukoba sa bivšom prijateljicom Miljanom Kulić, koja ga je brutalno napala tokom proslave svog rođendana.

Kada je Miljana optužila Mirka da je zadrugarima pričao da je zaljubljena u njega i da je zbog toga Luna 2, Đoganijeva je stala u odbranu prijatelja, pa se čak i fizički obračunala sa njom. Opšta svađa se završila onog trenutka kada je Mirko izašao iz "Zadruge", a Gagi Đogani, Lunin tata, objašnjava zbog čega ga je taj gest razočarao i zašto smatra da se muzički producent ogrešio o njegovu ćerku.

foto: Dragana Udovičić

"Ne dopada mi se što Luna reaguje ovako burno kada joj pomenu majku. Miljana je i mene spominjala, ali ne treba da skače da se tuče svaki put kada neko spomene njene roditelje i članove familije. To smo joj svi rekli pre ulaska, ali izgleda da joj je teško da kontroliše emocije, jer je još puna naboja iz prve sezone "Zadruge", kaže na početku Gagi i otkriva zbog čega ne može da opravda postupke nekadašnjeg prijatelja Mirka Gavrića.

"Mirko me je razočarao, ostavio je Lunu na cedilu, jer ispada da je samo podigao dva prsta i rekao: "Idem ja." Nju je pogodila Miljanina i Mirkova svađa i osetila je potrebu da stane uz njega i da ga odbrani od napada. I to je radila nebrojeno puta, dok je on ostajao nem kada su nju napadali. Kada je Luna imala rasprave sa Stanijom, Mirko je nije branio ni tada, niti u bilo kojoj drugoj situaciji. On je sebičan i nije prijatelj, gleda samo svoje du.e i razočarao me je, a Luna se pokazala kao bolji prijatelj. Nije fer što je izašao tek tako i što je Lunu ostavio na cedilu. Treba da ga bude sramota, jer se nije poneo kao muškarac", kaže popularni denser i objašnjava šta se desilo.

"Miljana je toliko laži iznela, ne samo za Lunu i Mirka, ali to je Miljana, žena koja je udarila i rođenu majku u rijalitiju. Šta drugo da kažem? Ne znam šta se dešava u njenoj glavi, ali jedino znam da sam sa Lunom bio u Nišu u poseti Kulićima. Luna me je zamolila da je odvezem jer je želela da vidi Miljanu i bebu i da odnese poklon. Sećam se da sam tada pričao sa Marijom i upozorio sam je na ovakve stvari", priča Gagi i dodaje:

"Rekao sam joj: "Ako se desi problem između Miljane i Lune, bilo bi dobro da odreaguješ i pokušaš da smiriš situaciju". Ona mi je rekla da će to da uradi, ali da će morati da bude objektivna, što u principu i jeste. Verujem da će se ova situacija stišati, ali sumnjam da će Miljanin i Lunin odnos ostati isti", kaže Gagi i otkriva da ga je iznenadila podrška koju je njegova ćerka dobila od pojedinih zadrugara.

"Zerina mi je otkriće, jer je moj prvi utisak o njoj bio da je nadmena, a ni nakraj pameti mi nije bilo da će ona prva stati uz Lunu. Zerina ima mu*a i hrabrosti da kaže šta misli i da sve to uradi javno, u lice. Mirko je trebalo da bude kao Zerina i navijam za nju da nastavi da se bori. Takođe, od brata ima podršku, što je normalno. Adam i Luna su odrasli zajedno, veoma su vezani i bojim se da ne nasrne na nekoga zbog nje", kaže Gagi i objašnjava zbog čega se Stanija od starta zakačila na Lunu.

"Stanija se plaši Lune, jer kada je ušla u "Zadrugu", shvatila je koliko je Luna jaka. Nema tu priče o tome da će joj Luna ukrasti Vladimira, Stanija se samo oseća ugroženom", kaže za kraj Gagi.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Alo/Foto Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja