Najnovije vesti

PEVAČ JE MORAO PO 4 PUTA NA DAN DA JE ZADOVOLJAVA ONAKVU! MILJANIN OTAC OBELODANIO: Nikada do sada poznati gnusni detalji iz prošlosti Zorice Marković! KULIĆI LJUŠTE DEO PO DEO!
Foto: Kurir/M.S.

HAVARIJA

PEVAČ JE MORAO PO 4 PUTA NA DAN DA JE ZADOVOLJAVA ONAKVU! MILJANIN OTAC OBELODANIO: Nikada do sada poznati gnusni detalji iz prošlosti Zorice Marković! KULIĆI LJUŠTE DEO PO DEO!

Rijaliti
19:48h

Nakon strašne svađe između Zorice Marković, žene i naslednice Siniše Kulića toliko je razbesneo glavu porodice da je javno izneo možda i najmračniju tajnu o pevačici ikada. Naime, kak ose navodi, kada im je povodom krštenja Željka Kulića bila u porodičnom domu u Nišu tragala je za informacijama koje bi kasnije mogla da upotrebi, ali dogodilo se upravo suprotno.

foto: Damir Dervišagić

"Zorica je, baš kao i Lepi Mića, došla na Željkovo krštenje, jer je htela da se raspita u Nišu o nama i da pokupi što više informacija. Ali, desilo se suprotno, jer smo saznali mnoge stvari o njoj. Zvao sam jednog pevača da peva kod mog unuka na krštenju, ali on nije hteo ni da čuje za to, kada je shvatio da će doći i Zorica", počeo je za Alo otac Miljane Kulić, pa nastavio: "Kako mi je ispričao, nekada davno je pevao u njenim kafanama i pobegao je glavom bez obzira. Zorica ga je seksualno iskorišćavala i ucenjivala mesecima. Nije mu davala mira, na svakoj pauzi bi mu rekla: 'Dođi 'vamo!' i onda znate šta sledi. Morao je po četiri puta na dan da je zadovoljava i da bude sa njom onakvom. Obećavala mu je da će da mu pomogne da snimi ploču ako bude sa njom, pa je pretila da će ga prijaviti policiji za boravak, ma svašta je radila po onim njenim prčvarama", zaključio je siniša.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo/Foto: Kurir/M.S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...