OVOME SE NIKO NIJE NADAO

TEMPERAMENTNA NIŠLIJKA ZAPLAKALA ZA GAVRIĆEM: Miljana rida pred Lunom Đogani, NE MOŽE DA SE SABERE (VIDEO)

Rijaliti -

Nakon žestoke rasprave s Miljanom Kulić, Mirko Gavrić svojevoljno je napustio "Zadrugu 2". Inače, on je pre ulaska u rijaliti rekao da misli da tako nešto može da se desi, pa se i spremio za kaznu koja mu u tom slučaju sledi.

"Ja sam se za to osigurao. Spremio sam iznos kazne. Postoji u banci račun, moja supruga ima karticu... Onog trenutka kada meni bude pukao film ja ću da kažem: 'Ženo, uzimaj karticu, ja odlazim na kapiju", izjavio je tada on.

foto: Ana Paunković

Osim što se posvađala sa njim, Miljana je stala na ratnu nogu i sa Lunom, te u poslednje vreme nisu imale nikakvu komunikaciju. Međutim, Miksi je blogerki pružila ruku pomirenja i srušila se očajna na njene oči.

"Ja osećam potrebu da ti se izvinim zbog one večeri. Ja ti se Luna iskreno izvinjavam ako nešto one večeri nije bilo u redu, želim da ti pružim ruku i da ti kažem da ja tebe volim", rekla joj je Nišlijka.

"Pružiću ti šansu zato što si bila tu kada niko nije", prihvatila je izvinjenje ona.

Miljana, pak, nije mogla da se smiri.

"Krenem do toaleta i počnem da plačem, vidim da ga nema u krevetu i počnem da plačem. Ne mogu da ti objasnim koliko mi je krivo i žao, ali svakako bi došlo do toga jednog dana. Možda bi se navikao, ali mu je svakog dana sve više nedostajala žena", jecala je Kulićeva.

"On je obožavao sa tobom da sedi tamo. On je tebe zavoleo, znaš koliko je dobar čovek", pričala joj je Luna koja se u trenutku rastužila.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja